Prečišćena voda biće dva i po puta skuplja

Tribina Zrenjaninskog socijalnog foruma o problemu vodosnabdevanja

Ostavite komentar


  1. Mi smo zaista čudno društvo. Evo, 1000 l prerađene vode, koja zadovoljava standarde da može da se pije, košta 29 dinara. Litar Koka-kole košta 70 din. Da li je to normalno, da li u narodu neko može da kaže da je voda skupa. Sa arsenom i drugim materijama u vodi, zbog tehnologije prerade ona je u celom svetu znatno skuplja. U Vojvodini pogona preradu arsena ima samo Subotica, i to jedan deo.

  2. …"stetni arsen kao radikal"- objasnio je biolog … Kako to kad u Zrenjaninu vladaju "napredni" radikali?

  3. Kakva je opstina koja nece da napravi pecistac i novinari koji kazu da je 90 dinara puno za 1000 litara vode. Pa ko poljeva baste treba da plati, a ovko su svi bez vode.

  4. Nemam vise snage da komentarisem nacin "upravljanja" javnim resursima ovih SNS turbo-radikala u gradu na Begeju !!!! Gradjani su sludjeni permanentnim "preletanjima" i razocarenjima u lokalne "funkcionere",pa je i moj komentar suvisan !!! Al““ da propadamo,propadamo !!!!

  5. @Gale, ocigledno nisi iz Zrenjanina, tih 29 din se placa za vodu koja je braon boje, kad sipas u belu serpu ona postane tamno zuta. Da ne kazem jos i da voda povremeno smrdi na kanalizaciju. Mozda Zrenjaninu nije potrebna ovakva fabrika vode, ali nekakva jeste.

    @SD to su slobodni radikali, jer sa promenom vlasti oni ce slobodno da predju svi u drugu stranku na vlasti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.