Predrag Koluvija: Proveo sam 22 meseca u pritvoru zbog nečijeg hira, ne dozvoljavaju mi da priđem imanju da ne bi video šta je sve odneto

Ostavite komentar


  1. Čoveče o čemu ti pričaš, ti si najveći proizvođač droge u evropi!!! Treba da ideš na doživotnu robiju kakvo ostabljanje na miru????

  2. Posle ove skandal emisije mogu zaključiti da službe vredno rade…a sudovi spavaju.

  3. Mi postajemo država ludaka! Gledate na TV narko-dilera koji je došao od svoje kuće, a sudi mu se za proizvodnju skanka! Gde to ima?! Pri tome nas ubeđuje kako je propatio zbog iste te proizvodnje droge!?

  4. Društvo koje vode Marić, Mitrović i Vučić ima jednog nastavnik fizike.

  5. Gde ce da bude javno sudjenje? Pink ili Hepi, da znam na vreme da otkljucam kanale?

  6. Kako je krenulo ovaj će da bude ministar poljoprivrede u sastavu iduće vlade, da ponovo bude ugledan poljoprivrednik. A hoće to..

  7. U pravu je čovek. Treba da se organizuje javno sudjenje na TV Pink. Predsednik sudskog veća da bude dr Žeks. Advokati da budu Keramičar, Lažni doktor i Šofer. Svedoci Jovana Jeremić, Kristijan Golubović, V. Orlić i M. Jovanov. Presudu donose glasanjem učesnici Zadruge.

  8. Zar se kod nas ljudi strpaju u zatvor samo „zbog nečijeg hira“? Nemoguće, Srbija je pravna država, ovde je sve strogo po zakonu

  9. Издржао сам синоћ 5 минута да слушам марића и произвођача биљака. Нико да помене, ако се производило то што они тврде, шта ће биа, вба и остали снс огранци тамо ? А марић је пробио дно дна.

  10. Samo u Srbiji optuženik za krivičn delo koje predviđa višegodišnju kaznu zatvora može da ide po TV kanalima šireći svoju istinu. Od ove države nema više ništa., Vratite čoveka u apsanu, privedite ga pameti i redu.

  11. овај човек трује нашу децу а они га промовишу!!!!!!србијо где си?????

  12. Zbog hira? A ja mislila zbog marihuane! Ih, bas mi je nekako zao. Jadničak!

  13. Je li ima neko u zemlji da obavesti evropske institucije i Interpol o ovom kriminalu sa proizvodnjom droge na Jovanjici i tokom sudjenja?

Ostavite komentar


Društvo

Proricanje krivičnih dela 10

Proricanje krivičnih dela

Tri karte za Holivud. Verujem da je svako gledao ovaj film u kome Branislav Lečić glumi komandira policijske stanice Gornje Polje, zaduženog da organizuje doček druga Tita. Kako bi sve bilo savršeno, on zabranjuje seljacima da drže stoku, zatvara sve koji bi mogli da predstavljaju "opasnost" i na kraju hapsi i rođenog brata koji je u tom trenutku došao iz Amerike, jer i on je sumnjiv.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.