Obeležavanje godišnjice ubistva Zorana Đinđića

Ostavite komentar


    1. Sećam se da sam odmah otišao sa posla tog dana da vidim suprugu i decu. Nisam hteo da me oprhve osećaj besmisla koji je nastao. Danas isto, samo užasan osećaj tuge za onim što je moglo biti. Sa svojih 55 godina, nikad nisam bio ponosan na svoju zemlju gledajući njene predstavnike, kada se sastaju sa drugim liderima, sem tog kratkog perioda dok je Đinđić bio premijer.

  1. Djindjić je bio u pravu kada je rekao mene možete ubiti, ali ne i sistem u sprovodjenje zakona. Nije pomenuo „reforme“. Oni koji su ga uklonili služe zatvorske kazne. Znači bio je u pravu. Ali, njegov put je i dalje vodilja Srbije.

    1. Posledice njegove kratke vladavine osećamo i danas jer one su katastrofalne i beskonačne

    2. Nemojte samo o putu jer taj put nas je od zemunskog klana preko surcinskog doveo do „Velje Nevolje“. DOS je itekako bio vezan pupcanom vrpcom za mafiju kao i Milosevic pre njih kao i rezim danas, tako da su bajke o „demokratiji“ „svetlom Djindjicevom putu“ samo bajke za one bez pamcenja i mozga nazalost.

    3. Treba da je sramota i Anu i celu vladu. Zar da oni polažu venac? Oni su sledbenici onih koji su ubili premijera, oni su slavili njegovo ubistvo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.