Predsednik Višeg suda u Beogradu napustio mesto predsednika Nadzornog odbora Crvene zvezde

Ostavite komentar


  1. Pa znači ipak je sukob interesa!
    Tako da naprave 3-4 puta u prvenstvu, ostavka se lako daje, i eto ti lagana titula Zvezde. Samo slep i gluv ne može ovo da primeti! No, Bog će jednog dana sve da razreši.

  2. Biti sudija Višeg suda u Bgd-u i istovremeno predsednik nadzornog odbora FK Zvezde i pričati kako tu nema sukoba interesa(u krajnjem to je nemoralno! ), to je priča za malu decu i debile! Čak i onaj sa fiziološkom tupošću će to zaključiti!

  3. Najuspešniji fudbalski radnik u Srbije kao svojevremeno pokojni Antić, ili pak Cvele i Đžaja. Nenormalno bi bilo da je uspešan a Zvezda. „Čarobnjaci svi su vam djaci“, reče aPanonski mornar Đorđe Balašević.

  4. Malo sudija malo mafija, vise mafija, za sada se samo pise pa jednog dana… bice drugi sud i sudije

  5. Црвена Звезда и Партизан су наше огледало,наша стварност и мења се само онда када се ми променимо Како се догађаји и ситуације углавном крећу од лоших ка горим у тим вредностима се налазе наше личности а мишљења која имамо о себи су лажна

  6. A što bi on bio u Zvezdi to mi nije jasno. Sportista nije i koliko sličnih stranačkih

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.