Predstavnici studenata predali Ministarstvu prosvete peticiju „Zaštitimo studente“

Ostavite komentar


  1. Podrska studentima, istrajte u vasim zahtevima, car Vas se plasi.

  2. Sta vi “ studenti“ zamisljate, da ste Bogom dani.? Zar ste bolji od ostalih gradjana Srbije? Jel zato sto vecina vas studira po 10 godina? Sta mislite, da se neko plasi vaseg ucenjivanja? E, pa gresite, ako vam se seta, setajte. Muka nam je od vas, ispolitizovanih studenata. I, vi, snosite veliku krivicu, za ponovno sirenje corone. Pohrlili ste u Beograd, u domove, navikli ste na velegrad, pa vam vase provincije ne odgovaraju. Ubuduce, treba strogo voditi racuna, kome se daju domovi. Pravim i vrednim studentima, a ne neradnicima i vecitim studentima.

  3. Zasto niste,poslali izvestaca na konferenciju za stampu DJB o skandaloznom proglasenju „konacnih rezultata izbora“RIK-a ?! Sta to treba da znaci urednici Danasa ?

  4. Postovana deco,dragi nasi studenti
    Molim vas ,razgovarajte sa svojim roditeljima,neka vam objasne koliko su ugrozeni .Bez vasih roditelja,koji su svakodnevno izlozeni psihickoj I fizickoj torturi,u pokusaju da vam obezbede skolovanje,Vasa buducnost nije tako lepa.
    Pogledajte siroku sliku,razumite koje su sve stvari I koji ljudi su doprineli da se vi borite za osnovno pravo,PRAVO NA OBRAZOVANJE
    I na kraju,svesni ste da je srpski univezitet izbacen sa svestske liste univeriteta na kojoj se rangiraju diplome koje sticete.Zapitajte se zasto je tako,I ko je za to zasluzan?
    Veliki podrska deci

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.