Prelević: Zašto je sporna fotografija ostala u telefonu vraćenom novinarki KRIK-a?

Ostavite komentar


  1. Kad vas takvi zaustave na ulici, obavezno dobro pogledati te „sluzbene legitimacije“ jer u njima mora da bude ime i prezime, naziv firme (MUP, BIA, VBA), itd. Ne bih se cudila ni da su falsifikati legitimacija, pa onda „ukoriceni“ kako bi izgledali kao pravi. Ima svacega, pa i BIA pristupa podacima MUP-a, pa onda ispadne da je MUP dao sliku iz svojih evidencija „svojim“ novinarima, kad ono posle …

  2. To je nama naš tita dao. Sahranio je srbiju sa oznom. Ovo su pojavi oblici iste politike.

    1. ne lupetaj. Socijalizam se završio pre 30, Tito je umro pre 40 godina, a tebi je i dalje za sve on kriv. Dokle više vađenje na daleku prošlost? Kad ćemo da prihvatimo odgovornost za sadašnje stanje?

      1. “Car” je u pravu jer mi imamo problem sa potomcima ljudi koji su došli 45’ u kožnim mantilima i izbacili nepodobne na ulicu.

        1. Dobro, onda imamo probleme i sa potomcima onih od pre 200 godina, sto su posle drugog srpskog ustanka osnovali Srbiju , a imali tursko -podanicki mentalitet?

      2. Najviše volim desničare kad krenu o Ozni, Titu, „nepodobnima“, „kožnim mantilima“… Šou program.

    2. I ovde je on kriv. I bice nam kriv kada kroz 100 godina (ako nas bude jos bilo tada) opet napravimo nekakvu svinjariju, jer, Boze moj, on nas je naucio tome. Bitan je onaj koji je uveo nesto a ne mi koji to godinama primenjujemo i odrzavamo.

      1. Da i za 100 godina će biti kriv jer 50+ godina ispiranja mozga ostavlja posledice na nekoliko generacija.

  3. Ne vidim šta je problematično s kim se Danilo druži.
    Mali prvo uči za huligana,
    a poslije za krupnije i važnije poslove.

    1. Pa za huligana je već obučen, a poslove (određene), već radi, ko je upućen, zna o čemu pišem!

  4. Pa izasli su da bi ih neko slikao i da bi se dva dana pricalo o tome, to je njihov izbor i medijski spin. Da su hteli da ih niko ne vidi obrisali bi fotku ili sedeli na nekom splavu gde ih niko ne vidi.

  5. Slika je ostala, jer čak i ako bi otključali telefon i obrisali sliku – izbrisana slika bi bila vraćena bez većih problema. Brisanjem slike bez oduzimanja telefona se ne bi ništa postiglo, a možda ni onda ako se slika otišla odmah u cloud.

  6. Dragi srbni amebni četnikovi do Tokija, vi kojima se u ovom vašem kužnom, ružnom i tužnom leglu priviđa Tito i komunizam, setite se Adolfovog uredničkog mesta u dojčlandu 1945 i tog istog Dojčlanda samo 20 god. potom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.