Premijerka i ministri položili venac na mestu na kom je ubijen Đinđić

Ostavite komentar


      1. Su ga postovali, da su sampanjac otvorili da proslave atentat. Seselj, Vucic i Nikolic. Nedavno je Seselj ponovo pricao o tome. Ovaj premijer(ka). Ko zna gde je tada bio(la)? Negde u belom svetu, ili u lijepoj joj domovini? Socijalisti nisu juce bili u Pozarevcu, a danas se naklavirili. Ma fuj., bre!

    1. Djaci prvaci su izasli (po sugestiji presidenta AV), da odaju postu Djindjicu,koga bi svi rado zaboravili. Slika za plakanje…..

  1. Srbi ne mogu bez kulta ličnosti. Političke garniture, pre svega, zloupotrebljavaju lik Z. Djindjića ne bi li sebi dali kredibilitet, ali i legitimitet svojoj nesposobnosti, privatizovanju vlasti i pljačkanju naroda.

  2. Lepo svakako i posteno da se svi prisecaju pokojnog Djindjica koji je glavom platio reforme.

  3. Pojedini koji su sada na vlasti, su nekada slavili njegovo ubistvo . . .a sada ga zale. Eeeeeeee…..

    1. To je Srbija.Tradicija joj je, da ubija svoje predsednike i premijere koji pokusaju da podigne glavu iz blata, u kome se ova stalno nalazi.
      Mnogi ce proci poput Djindjica (pogotovo planeri ubistva) ako Srbija ne pronadje mir sama sa sobom, svojim susedima i okruzenjem. .

    1. Sta je tu cudno? Cudno je da botovi sekte koju vode ljudi koji su licno slavili ubistvo Djindjica pisu da smo “ozbiljna drzava”. Sa vama nazalost niti smo drzava a jos manje ozbiljna.

    1. Mina, čovek od časti može odavanje počasti takvom čioveku kakav je bio Zoran doživljavati na način kako ste napisali, aliu večina ovih koji su pobrojani definitivno nemaju te kvalitete.

  4. Srbija ce pamtiti doveka coveka koji je bio van svog vremena po shvatanjima

  5. Kakva je voo velicina od coveka bila. Cast nam je sto je bio deo nase vladei sto je toliko toga uradio za nasu zemlju. Vecna mu slava.

  6. O mrtvima sve najbolje,ali Djindjic je zaista gajio prave demokratske ideale, cije je ostvarenje nasilno prekinuto prerano.Nazalost!

  7. To što na mesto ubistva dr Zorana Đinđića venac polažu opskurni tipovi problematičnog morala, najodurniji licemeri poput Stefanovića, lažnog dr Nebojše i Malog lažnog dre Siniše, doživljavam kao ličnu uvredu. Uostalom, zbog takvih sam odustao da se predstavljam ličnim imenom i przimenom i počeo da se „krijem“ od normalnog sveta pod pseudonimom. Verujem da novinariu Danasa osećaju potrebu da javnost obaveste o određenoj faktografiji i aktivnopstima „vlade“ ili pre bih rekao kancelariji navrhvođe, ali ovo je stvarno previše. Ja se zbog njihovog blasfemičnog ponašanja stidim, a vi?

  8. Zoran je bio veliki covek, politicar i patriota. Njegovim gubitkom u to vreme, Srbija je izgubila puno. Neka mu je vecna slava.

  9. Ako se moze nazvati nekakvom pobedom, eto sta mislite koliko njih koji sada pognute glave moraju da stoje ispred te ploce njega ne podnose iz dna korumpirane duse. A, ima i onih, kao sto je premijerka Brnabic koja mozda oseti i poneku truncicu srama.

    1. Pravo je pitanje zašto moraju da izađu i poklone se mestu gde je Đinđić streljan. Jasno je svima da oni đuture zajedno ne zarezuju pokojnika ni 5 posto, stalo im je do njegovih reči i vizija kao do lanjskog snega. Zaista šta je to u ljudskom biću pa tera ovu bratiju da glumataju svakog 12.marta? Šta je to ili još bolje ko je taj ko ih tog dana nogom u vrit, što bi rekli zagorci, šalje da glume skrušenost i duhovnu prazninu pred mestom gde je Đinđić streljan. Mišljenja sam da oni tamo idu i iz razloga da duboko u sebi zavape Bogu da se to nikada nikada više ne ponovi ali njima, koji su od Đinđića tu vlast na silu i preoteli da se nelažemo ako shvatate šta hoću reći, a šta je bilo pre puj pike ne važi i zaboravilo se hvala našem dragom bogu a desilo se eto njemu ali ne daj bože nama. Tako te spodobe razmišljaju a to je danas navodno politički vrh ovog društva. Moraju da glumataju svakog 12.marta jer su deo jednog opšteg glumatanja koje za njih znači samo jedno ostanak na vlast, upravljanje finansijama i zadržavanje instrumenata moći.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.