Preminuo novinar Igor Karanov 1Foto: Nova.rs

Novinar, urednik Insajder televizije, Igor Karanov preminuo je utorak uveče u Beogradu, saopštio je Insajder.

„Iznenadni i prerani odlazak Karanova za Insajder televiziju je veliki gubitak, ne samo zbog činjenice da je bio riznica znanja i lepote reči, već i zbog toga što nas je napustio čovek koji je plenio dušom“, navodi se u saopštenju.

Sreća i ponos koje je Igor iskazivao zbog pokretanja Insajder televizije i žar sa kojim je radio na razvoju sadržaja, za sve ljude Insajder televizije, predstavljaju zavet da istrajemo u ostvarenju ciljeva koje smo zajedno sa Igorom postavili, ističe Insajder.

„Emisija „Priča o priči“ koju je uređivao i vodio bila je tek jedna od priča koje smo od leta prošle godine počeli da gradimo zajedno“, naveo je Insajder.

Navedeno je da je „i to kratko vreme bilo dovoljno da osvoji srca i onih kolega koje su do tada znale samo njegov bogati novinarski opus“.

Karanov je talenat i posvećenost iskazivao više od dve decenije kroz novinarski rad u različitim medijima – od novosadskog „Dnevnika“, „Blica“ dnevnog lista „Nova“, preko magazina „Svet“ ,“Puls“, „Profil“, „Ekskluziv“ „Gloria“, „Playboy“,“Hello!“, „ELLE“, „Story“, do portala „Puls online“ i veb – sajta IGN Adria.

Mnogi su voleli i njegov blog koji je pisao na fejsbuk strani AllMe, a kao spoljni saradnik pisao i radio intervjue za brojne časopise, podsetio je Insajder..

Za „Vek bez ikog“, jednu od svoje tri knjige poezije Karanov je dobio „Matićev šal“, a objavio je i roman „Dnevnik jednog vladara“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari