Pretnje i napadi na novinare ostaju u fioci

Ni godinu dana policija i tužilaštvo nisu otkrili ko stoji iza pretnji upućenih preko društvenih mreža redakciji KRIK-a

Ostavite komentar


  1. Nereče li i nova Premijerka da,,s ponoso nastvljla,,kontinuitete,,ex VLADE,,a,,uradci,,exministra za dezinforacije Sloboleonovih,, vizija,,sloboda po svim,,platformama ,,tek,,srećom,, se,,nastavljaju,,.samo ,, proširenije i,,relaksiranije,. nemože se biti,tek tako,liderska,zemlja, Balkana a i,,šire,.BAR OVAKO,,I,,MOŽE,,.AL ZA JEDNU DELEKOSTOČNU,DESTINACIJU, NE ZA EU,INAČE NAM BAJČETINSKI STIROPORAC NEBI I DALJE BIO PANDAN VRHOVNOJ,,LOŽI,,.

  2. A gde da se ostave? Ne mislite valjda da će neko raditi na njima. Ovo je pravna Srbija i sve fioke sa inkriminisanim materijalom gde su akteri ljudi na vlasti su pune. I prelivale bi da se ne zaključavaju.

  3. Vučić je bre, humani demokrata ako ga uporedite sa sultanom Erdoganom. On ne samo da tuče novinare on i hapsi. Vučić kasni…

  4. Gospodo vodite istragu a niste istražitelji,donosite presudu a niste sudije.

  5. Bio bih na strani novinara ali oni su obicni placenici koriste slobodu stampe novine da bi za pare nekoga napadali i optuzivali zato im nista ne verujem.

  6. Rade botovi punom parom,ako ako samo radno braco da se odradi plata.

  7. Prvi cu da kazem da novinari svasta pisu i iznose kojekakve lazi za rad bolje gledanosti ili prodaje nekih novina, ali cu isto tako prvi reci da sam izricito protiv bilo kakvog vida nasilja….sve moze da se resi mirnim putem…Novinari moraju imati slobodu ali moraju i da znaju dokle se ta sloboda prostire i da ne sme preci granicu kada bi mogla da narusi nekog drugog.

  8. Ovo se nikada nije ni dogodilo ovo je fotomontaza,novinari spinuju,montiraju,ovi momci nisu bili tada tu,bili su na fakultetu,imaju i svedoke.Svedoci cekaju,u fioci.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.