Pretnje smrću autoru teksta "Oprosti nam, Fatima"

Ostavite komentar


  1. „Ovo se ne dešava prvi put i ja sam na tu vrstu uvreda i pretnji navikao" rece nam Milos Ciric.
    A zasto je to tako, Milose Ciricu?
    Ja procitah tvoj originalni tekst i videh da si ti prvi u celu pricu uveo mrznju i nipodastavanje ("Smrdljivi Beograd" i slicno).
    Sta sad kukas?

  2. A zašto ne pišeš o zločinima Bila Klintons, njegove gospođe, Medlin Olbrajt, Veslija Klarka, i ostalih kada je poginula mala Milica na noši i svi ljudi u Srbiji u vreme nelegalnog bombardovanja 1999. O tome ne smeš da pišeš jer živiš u SAD jer bi se onda loše proveo tamo, a ovde kukaš zbog pretnji. Molim Vas oslobodite nas Vašeg prisustva u Srbiji, zarađuj pare na nekoj drugoj strani.

  3. Sam tekst ovog Cirica je pun rasne i nacionalne mrznje pa samim tim nije smeo da bude objavljen jer potpada pod krivicna dela iz Zakona o javnom informisanju.
    Kada cete objaviti neki tekst o ubijanju i klanju srba,silovanju zena,vadjenju beba iz majcinih utroba koja su zatim pecena na raznju…

  4. Eto šta je Srbija. Znaju li oni koji prete Milošu Ćiriću a i sadašanja vlast, da svet vidi da se Srbija i RS nisu suočile sa prošlošću. Zbog toga one gube ugled u svetu i trpe ekonomsku štetu jer demeokratske zemlje neće da podržavaju one koji ne priznaju svoje nečovečne postupke. Moja podrška Milošu.

  5. pa kada su glupi ko kurac… kako hrvati i siptari nemaju ovakve retarde da pisu oprosti srbijo i slicno… uvek se mi nadjemo pametni, zato nas i svi jebu kako stignu…

  6. Kamo srece da u Beogardu i Srbiji ima vise M.Cirica. Pre bi doslo do suocavanja sa realnoscu i ne bi postojale "dve istine". Jednu koju zna citava Evropa i nasi susedi ….-i druga koju znaju politicari u Srbiji zajedno sa njihovom stampom i nesrecnim narodom koji glasa za njih.

  7. @Građanin: A, Vi mislite da Beograd miriše od onog silnog cveća baćenog pred tenkove na putu za Slavonsku klanicu?! Ili je to zbog cveta u kosi doktorice Marković?! Gospodin Ćirić ceni da Beograd upravo zbog tog cveća i sličnih izliva nežnosti spram krvnika SMRDI, građanine, i ja sam saglasam s njim u toj oceni.

  8. Svi koji zameraju JNA na nagažovanju u ex-YU građanskom ratu… samo neka objasne da li je JNA (uz pomoć dobrovoljaca različitog morala i ponašanja) iz čista mira pržila, na primer, Vukovar, ili je postojao neki razlog?

    Napomena za autošoviniste i ostale sa jeftinijim kartama: pitanje je čisto retoričko…

  9. Eto kako samo po komentarima covek moze da shvati ko je ko. Nisam procitao tekst, ali sam saglasan sa komentarima koji podrzavaju tekst Milosa Cirica.
    Sve je tu jasno, ali se nazalost Srbija nikad nece suociti sa svim onim zlom koje je generisala od Milosevica na ovamo. A to su sve nacionalisticke vlasti koje smo imali i koje i danas imamo sa izuzetkom vlasti u kojoj je premijer bio pok. dr. Zoran Djindjic.
    Danas smo, sto je najcrnje, ponovo debelo u 90-tim i svim ratnim profiterima to debelo odgovara.
    A ovi sto se prozivaju druge, neka prvo pociste u svom dvoristu.

  10. Takve pretnje samo potvrdjuju mišljenje koje o vama vlada u svetu. Civilizovan covek nece ni avionom da nadleti serviu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.