Profesori Filozofskog fakulteta pozivaju na skup podrške Dinku Gruhonjiću: Najavljena blokada fakulteta ugrožava akademske slobode

Ostavite komentar


  1. Resenje je jednostavno, profesora Gluhonjica stavimo na ignore, pa neka on nastavi sam sebi da prica besmislice.

  2. Da li je neko uopste procitao sta je Gospodin Gruhonjic rekao?
    NIje, naravno- ali se osecate pozvanim da komentarisete! Jad i beda!

  3. Svako ima neki svoj stav.neko je za evropu,neko za ruse,neko je kriminalac,neko pedofil,neko vernik,neko je gej a neko nacista.ako je neko profesor, da li može biti bilo šta od toga i da li su to onda akademske slobode?

  4. Sramota da članovi studentskog parlamenta sebe, tako zatucane i izmanipulisane, nazivaju
    studentima. Nikad od njih druŝtvena avangarda. Na žalost, te mlade ljude je dugogodiŝnja vladavina najgorih pretvorila u posluŝnike, poltrone, neznalice…sve ono ŝto nikad ne ide uz pojam “ student“. U demokratskim državama.

  5. Alo bre šta on govori?Ništa iz konsteksa nego osuditi govor mržnje.

  6. Znači, studenti nisu u pravu?
    Čudno, do sad su uvek bili. I to se izgleda filtrira kako se kome svidi…

  7. Oskar je ugrožen, ne kanališe svoje ponašanje..pokušava na sve načine da skrene pažnju na druge .

  8. Izvrcete pricu. Nije samo rec o tome sta je govorio u hr, radi se o svemu sta taj covek govori i radi godinama. Kako se to moze braniti,kako sad ovo nisu studenti a oni u k.milosa jesu za primer, sramota. Skidaju srpsku zastavu na srpskom fakultetu u srpskom n.sadu…to vam normalno

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.