Profesorka Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Nećemo pristati na pokušaj disciplinovanja

Ostavite komentar


  1. Sram vas bilo, sve komplet koji ste vi profesori, filozovi i za koga radite i kome privredjujete ovakvim stavovima. Branite zlo i mržnju i podržavate ga umesto da ste stali uz vaše studente, koji su ispali pametniji od vas, i osudite zlo i mržnju prema svojoj zemlji..

  2. Sigurno je Srpkinja. Neka pogledaju kakva prava imaju Srbi u „lijepoj njihovoj“.

  3. Cela ova nazovi drzava je zarobljena od strane presvucenih radikala i njihovog vidje.
    Dragi pravi studenti ne dozvolite im i ovu strahotu!:

  4. Da dobro si rekla KUĆU, pa vi ste gospodo privatizovali te fakultete. Od njih napravili male despotije u kojima radite sta hocete i pod plastom autonomije univerziteta pljackate ove gradjane. Sistem muž i žena, tata i ćerka, mama i sin, ćaća i braća i udri po budzetu….
    Pod hitno revizija poslovanja i da se javno objavi koliko je ko od ovih ugrozenih profesora uzeo novca po raznim osnovama od fakulteta….
    Bruka i sramota….
    Podrska studentima koji ne zele fašizam i politiku na fakultetu vec obrazovanje……

  5. Grupa mladića zauzela Filozofski fakultet? Pa gde su ti studenti, gde su ti profesori? Pa zar vas nema više od te grupe mladića? Da li je ta grupa mladića naoružana pa se bojite? Dakle, grupa s ulice dođe, blokira fakultet i svi se prave mrtvi. Ponajviše profesori i studenti.

  6. Najbolje da se Dinko ispali a na njegovo mesto postavi Vulin ili Vulinu slican, pa ce i vlast i studenti i narod biti zadovoljni.

  7. Sofija, Vas sarkazam i ironija su, jednostavno brilijantni – napisali ste
    „Najbolje da se Dinko ispali, a na njegovo mesto postavi Vulin ili Vulinu slican, pa ce i vlast i studenti i narod biti zadovoljni“.
    Ali postovana, zao mi je – ogroman % „naroda“ ce bukvalno shvatiti. Kakva su vremena dosla nepismenih, neukih, neobrazovanih…ali drski i uporni! Pogledajte komentare u liberalnom Danasu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.