Pojedini advokati tvrde da postoje pokušaji da se spreči njihov protest, iz komore to demantuju

Ostavite komentar


  1. Advokati štite svoj džep. Zloupotrebljavaju nas zarad svojih interesa pod parolom “štitimo građane”. U poslednjih dve godine tarifa advokata je dva puta povećana. Sad je za najnižu vrednost predmeta spora jedna tužba 9.000 dinara, a sudjenje 10.500 dinara. Znači za najbanalniju stvar. A ti narode nastavi da nasedaš!

  2. Izvrsitelji ojadise narod po svkoj tuzbi za komunalije, pored glavnice duga, njihove usluge su 15.000 din.

  3. Godine smo na sudovima izgubili zbog strajka adbokata. Sve ide po ledjima gradjana. Bando advokatska

  4. Šta se dešava sa tim ljudima što izlaze na neke proteste,nisu svesni da urušavaju i sebe i svoju državu za neku crkavicu koju im valjda daje opozicija. Mislim da oni i ne znaju zašto su tu,sem što dobiju taj prokleti novac za izlazak na proteste. Zar misle da će im ti lopovi iz opozicije donijeti nešto dobro, pa oni jedva čekaju da se dokopao vrha države Srbije i da opljačkaju sve što je do sada stečeno. Nedaj bože da Vučić izgubi stala bih Srbija kao i Libija poslije Gradafija.

  5. Vidimo da su se svi botovi javili ovde. Očigledno je da ovi fušeri iz vlasti spremaju nešto pa mora odmah da se udari po advokatima kako su im tarife prevelike. Pa gospodo draga, da ste studirali prava, kasnije radili dve godine besplatno za pripravništvo, pa se razvalili od učenja za pravosudni ispit i onda se upisali u komoru za 5000 evra ako niste bili pripravnici kod advokata, u tom slučaju i vi biste smatrali da tarifa koja je opredeljena je adekvatna u odnosu na trud i učenje koje je uloženo.
    Bitno da ne mislite da su vam predsednik i ekipa mu pretplaćeni. Da se razumemo oni ni za jedan posao nisu kvalifikovani, imaju kradene diplome i uspešno vas sve lažu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.