Protest penzionera: Tužbe i pred Strazburom

Ostavite komentar


  1. Vratice vam sve oteto sa kamatom neka odgovorna vlada koju cemo uskoro izglasati. Vreme je da na vlast dodju pristojni, pametni, posteni ljudi.

  2. To sto su nam oteli te pare je jedno, ali to sto ih razbacuju na nevidjene gluposti je van pameti !

  3. Ista ova banda je i devedesetih ukrala nekoliko penzija,pa ih je DOS vraćao,što jes.jes.I sada ovi opet pljačkaju a neko će morati da vrati,fuj bando vučićeva.

  4. Da li postoji sindikat penzionera koji ce u ime svih penzionera podneti tuzbu Ustavnom sudu za povracaj novca od smanjenja penzijaa, ukoliko odgovor bude negativan sudu u Strazburu jer ima penzionera koji su neuki i toliko siromasni da ne mogu da odvoje novac za tuzbe.Kada kazem sindikat penzionera sigurno ne mislim na PUPS i falsifikat lidera Krkobabica koji nije uradio nista za penzionere osim sto je zaposlio sve clanove svoje porodice i sve rodjake i sebe i svoju porodicu ekonomski obezbedio.Covek nesposoban da vodi neku zadrugu u nekom zabacenom selu preko noci postaje ministar bez portfelja.To na zalost moze da prodje samo u Srbiji a nikako u uredjenim zemljama

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.