Protest u Loznici: Nećemo stati dok poslednje posečeno drvo ne bude zasađeno

Ostavite komentar


  1. Nema blokade puta, jer nema ka da blokira put. Koliko ih je doslo, njih 20 ili mozda cak I 25?

  2. Pa za svako poseceno drvo ste dobili odstetu od Rio Tinto. Znaci, sad morate sami da sadite. Za zelene je to uzitak a ne obaveza, je li.

  3. Đavo bi ga znao zašto su ovi ljudi stali na žulj Mitketu i drogiranom pa da na njima treniraju cinizam ? Mogu samo da predpostavljam.

  4. Uzgred,ko to ima pravo(i zašto ),da mi ko kriminalcu oduzima slobodu kretanja??!!Ja lično smatram da je taj rudnik trebalo otvoriti i šta sad??!!Znači nemam pravo na svoje mišljenje?!Neistomišljenike treba pobiti možda??!!To mi nešto poznato….

  5. Bravo, nadam se da ce se ukljuciti i svi drugi krajevi Srbije gde je Rio Tinto isto tako istrazivao a nisu obuhvaceni ovim protestima u ovom trenutku i ne samo to ma treba sve zaustaviti za neko vreme, da se dobro razmilsi i zakoni usaglase tako da nema iznenadjenja a i inace kao zemlja iz koje se uzima sirovina najmanje ostaje, tako da price o bogatsvu ne piju vodu. Ziveli

Ostavite komentar


Društvo

Mediji da ne zaborave najstarije 10

Mediji da ne zaborave najstarije

Nadežda Satarić, predsednica Upravnog odbora udruženja AMITY Snaga prijateljstva, kaže za Danas da je uglavnom imala pozitivna iskustva sa medijima. Ipak, u razgovorima, tekstovima i prilozima, Udruženje teško može da nametne temu o kojoj zaista treba pričati i pisati, već najčešće novinari dolaze sa već zadatom temom o kojoj žele da izveste javnost.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.