Protest zbog Vulina

Ostavite komentar


  1. ne vidim razlog ovome, Vulin je samo izrazio svoje misljenje i sto sad vama to smeta?!

  2. Opet se oglašava NUNS. A što ćutite kada vi nekog uvredite? Kome ste se izvinuli poštovani NUNS-ovci.

  3. Kakve veze ima drzava sa napadima na novinare.Da li neko pise o napadima na lekare i medicinsko osoblje.

  4. Kada novinari pisu sve i svasta , ne vodeci racuna da li time ugozavaju neciji zivot, onda vas nema! Kakvo ste vi to udruzenje?!

  5. Vulin je kriv sto iznosi cinjenicu kako rade ta dva "novinara" ?NUNS jos jednom dokazuje koliko je perfidan , kritikuje Vulina a ne kritikuje nepostovanje novinarskog kodeksa od strane te dvocije?

  6. Da li ovo znaci da je pravo na slobodu govora selektivno i da neko nema prava da kaze ,pogotovu ne ako je ministar u Vucicevoj vladi???

  7. Koji NUNS, znamo da je to NVO koja je kvinsluška grupa za podršku rušenju vlasti u Srbiji i ugnjetavanje naroda po želji spoljnog faktora., nisu s e bunili što je novinare američki Skot svrstao u necenzurisane laži izjavom da samo 5 odsto istine ima u srpskim medijima.

  8. Pa ne znam gde spadaju, ali nesto se nisu proslavili postovanjem drzavnih institucija. Pisu takve stvari da ponekad razmisljam da li je to jos uvek sloboda govora ili njihov govor mrznje.

  9. Vulin je izjavio svoje mišljenje, a vi protestujete ne zato što vas vređa ta izjava nego zato što istina boli.

  10. Vulin nije Georgieva i Masica oznacio kao krivce, samo je rekao ono sto i sami vidimo. Doticni ismevaju celu situaciju oko pronadjenog naoruzanja, sto je neozbiljno.

  11. Za koga radi nezavisno udruzenje novinara,zar njihov posao nije da informisu gradjane a ne da se bave politikom.?

  12. Вулин је само рекао истину јер одмах су поједини новинари, на жалост и политичари, целокупан догађај назвали неким новим сценаријом Вучића и СНС, измишљеним атентатом, речено је чак да су сами Вучић и његови сарадници подметнули оружје како би се створила лажна слика о угрожености Вучића.

  13. Zvanično svi su protiv nasilja nad premijerom i protestuju protiv takvih stvari. Nezvanično kada bi se takav scenario i desio dobar deo opozicije bi napravio zurku da proslavi. Kada je premijer bio napadnut u Srebrenici ni jedan od članova opozicije nije osudio taj napad a sada se prave nevinašca jer im je šef Skot prozvan u izjavi za televiziju.

  14. Pa gospodo iz NUNSA, dobro jeda ste se oglasili…Ali prvo morate da resite pitanje gamadi ( informera) , koji su zagadili Srbiju.

  15. Vulin je izneo odlicno zapazenje i istinu o trenutnom stanju i hajci koja se vodi na premijera.

  16. Bolje bi bilo onim Amerima da vise gledaju u svoje dvoriste a ne da zabadaju nos u nase.

  17. Koja udruzenja ,kada bi se kaznjavali svi sta su rekli bio bi haos,ministar je dao svoje misljenje u odbranu svoje zemlje.

  18. Poštovanje zemlje koja ti je pružila gostoprimstvo je neophodna da bi sve funkcionisalo kako treba,mogu da zamislim kako bi bilo da je situacija obrnuta.Obostrano poštovanje i nemešanje u stvari za koje nisi konsultovan drži odnose na visokom nivou.

  19. Pa trebalo bi i da pojedini novinari (čast izuzecima) paze da " svojim izjavama i neodmerenim i često netačnim ocenama ne dovode u direktnu opasnost" neke druge ljude i političare… Sad se bune, a pojedinci u svojim člancima i ne rade ništa drugo nego daju netačne ocene

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.