Protiv diktature: Stefanović iznosio neistine

Odgovor Protiv diktature na izjavu Nebojše Stefanovića

Ostavite komentar


  1. U ovom trenutku je kampanja branja kupusa, umesto da gluvarite ulicom pomozite poljoprivrednicima, dobićete više para nego. Kad šet te besyciljno.

  2. Kada pravite vece slavlje morate da prijavite skup u PS,neko bi da se okuplja ali da niko ne stavi potpis na papir ko je organizator,to je krsenje zakona.
    Iz licnog iskustva znam sta je sve potrebno kako bi skup bio prijavljen,od redara,hitne pomoci,direkcije za izgradnju ili puteva Srbije u koliko se koristi ulica ili put.Zakon se mora postovati!

  3. "Protiv diktature" je pre svega jedan neozbiljan protest koga predvodi grupa opste nezadovoljnih ljudi koji samo traze da se za nesto zakace i da smaraju.

  4. "Spontano okupljanje građana".
    Dalje nisam imao želudac da čitam saopštenje pokreta Protiv diktature.
    Okupljanja su bila sve samo ne spontana.

  5. Protiv opozicije je pokret koji je imao za cilj da provocira vlast i da izazove nerede da bi ispali zrtve u svemu tome, ali nisu racunali da ce im okupljanja proci ovako neslavno.

  6. Hmm zemlja diktature gde mediji mogu iznositi svoje misljenje uz to izvuci iz konteksa nesto pogresno jos i objaviti, ne obazirajuci se da su mozda onako sasvim slucajno recimo neciji obraz bacili u sumnju. Ne bih rekla da je ovo zemlja diktature.

  7. Po kom kriterijumu se bira koliko dugo će protest trajati? Da li se samo po lepom vremenu bori za ideale ili je o nečemu drugom reč? Stvarno više iritirate s tim pričama. Sad je Stefanović kriv što ste nesposobni da stvar isterate do kraja?

  8. Ma da, opozicija organizuje proteste i posle optuži Stefanovića da je on kriv da je iznosio neistine. Svi znamo da je opozicija organizator ovih protesta jer su bili nezadovoljni izbornim rezultatom.

  9. To su neki "pametni" opozicionari nahuskali i onako zbunjen narod , dok su oni sedeli u svojim foteljama.

  10. Ma samo se vi igrajte sile,ali svi vi samo obični piuni onih koji će se skloniti kada vide da ne mogu preko vas da ostvare svoj cilj, a vi ćete biti ti na kojima će se kola slomiti.

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 10

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.