Prva dva dana kupanja na bazenu u Vladičinom Hanu besplatno: Dnevna karta 250 dinara 1Foto: Beta/Saša Đorđević

Najam ležaljki na Olimpijskom bazenu u Vladičinom Hanu košta čak 150 dinara, a jedna vožnju toboganom posetioci će plaćati dvadeset dinara.

Celodnevna će koštati 250 dinara, dok će za popodnevni boravak biti 150 dinara po osobi.  Mesečna karta  kupajnje  odrasle će koštati  2.500 dinara, dok je za decu do 15 godina dve hiljade dinara. Za sezonsku kompletnu  kartu treba izdvojiti 3.500 dinara.

Iz Sportskog centra Kunjak, organizacije koja upravlja sportskim objektima i bazenom u okviru gradskog rekreativnog kompleksa navode „da su morali da povećaju cene, obzirom na troškove koje izskuje održavanje ovog sportskog objekta“.

U okviru bazena radiće restoran brze hrane, kao i kafe objekat koji se nalazi u sklopu unutrašnjojsti ovog sportskog objekta, koji tradicionalno posećuju gosti iz samog Vladičinog Hana, ali i susednih opština.

Zbog nefunkcinosanja putničkog saobraćaja na železničkoj pruzi Vladičin Han – Leskovac, opao je broj žitelja iz Leskovca, Grdelice i Predejana, koji sada u manjem broju dolaze na kupanje u Vladičin Han.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari