Prvostepeni epilog u slučaju matičarke

Ostavite komentar


  1. Šta vam je ljudi? Idu izbori u aprilu i onda će matičarke da postanu glavna vest!!! Primer kako se Načelnica odeljenja bori protiv korupcije pa će možda da se i ona kandiduje zbog ,,zasluga,, i bude Načelnica Gradske Uprave? Samo da se neko ne doseti u međuvremenu da je pita kad i gde je diplomirala i koliko godina je primala platu sa ,,visokom školskom spremom,, na izmišljenom radnom mestu koordinatora Grupe za MK i MZ??? Svi sve znaju i ćute jer se boje!!! Svaka čast ovim ženama što imaju m..da da se brane!!!

  2. Pa, ovo je skandal i sramota, jel gradonacelnica/nacelnica nema pametnija posla nego da vija ljude po slavama???? Znaci, ne znaju da zakonski sprovedu postupak, a znaju po gradu da ispiraju usta najgnusnijim lazima da sebe operu? Napredno, nema sta!!

  3. Maticarke koje su dobile otkaze su najprofesionalnije osobe s a kojima sam ja imala posla u Opstini. Uvek spremne da objasne,pomogu,izadju u susret. Mozete misliti kako sam bila sokirana kada sam pre NG otisla na salter, i posle sat i po cekanja novopostavljene gospodze-jedna od njih nacelnicina kuma-nisu mogle da mi izdaju obican izvod!!! Nepismene i nevaspitane da ne kazem sta!

  4. Bravo, majstori! Otkazi, nego sta… Nista drugo ni ne znate… Ova vlast je sramota grada Smedereva! Niko ne radi po zakonu, nego po nalogu gradonacelnice! Nema coveka sa integritetom da kaze "ne moze to tako, pa makar me Jasna oterala"… Sramota i u ljudskom i u profesionalnom smislu! To su "moralni" misevi! Maticarke – samo napred! Sud vas sigurno vraca na posao! Ako nece ovi sudovi u Srbiji, bez dileme ce onaj u Strazburu! P. S. Stici ce i pecat, nista ne brinite… To ce sledece da bude objavljeno.

  5. A ŠTA BI SA PEČATIMA? MILANE, JEL TI HOĆEŠ NOVE DA PRAVIŠ ILI DA MATIČARKE SAČEKAJU ONE PEČATE SA CARINE!!!

  6. A mozda pecate posalju po gradonacelnici..? Sada na povratku iz Belorusije, ili Austrije, gde je vec otisla… Taman na granici da je pitaju: " Izvin““te, da nije ovo vase"..? Tako se to radi u ozbiljnim lokalnim samoupravama… Ne verujem..

  7. Zanimljivo kako je zataskan slucaj od pre par dana kad je nacelnicina desna ruka poklonila stambilj pecan stranom drzavljaninu i poslala ga sa istim na aerodrom!!!! Od cele frke, carine, policije, itd ne osta nista za ni redak u vestima! A u pitanju je veliki drzavni skandal!

  8. Uzas, kadija te tuzi, kadija ti sudi! Nema nista ruznije nego videti kako se ponasa covek kad mu date mrvu vlasti. Nema veze sto ne poznaje zakon, sto ne zna da organizuje posao, sto ni ne zna sta su mu duznosti na mestu na koje je za njega izmisljeno. Bitno je da je prvoklasni poltron, sto nema obraza, pa nema ni sta da cuva… slika Srbije je ovo, otpusti nadaleko hvaljene radnike, dovedi kumu i drugarice da imas svoju svitu i nadaj se da ti tuzba za mobing nece stici…. a, cekaj, izgleda da ipak hoce???

  9. Ja nikad nisam videla usluznije i strucnije radnike u opstini od ovih zena! Nikad nisam imala problem sa papirima koje su mi dale, sve sam uredno zavrsavala, a bez cekanja, cimanja i muvanja. A za ovu Sladju se svasta prica, narocito za vreme kad je ona bila maticarka. Sto to neko ne ispita????

  10. Hahaha, nema dokaza o uplati taksi??? Pa jel treba maticarke da vode racuna o tome, ili je koliko znam neko drugi nadlezan za to?? Dajte molim vas, pa ovo je stvarno jadno! Pogledajte po Sladjaninim fiokama, tamo ima svasta zagubljeno da se nadje!

  11. Mene samo zanima dokle ce ostali radnici opstine cutati i tresti se od straha pred Jasnom i njenim slugama? Aman ljudi,pa oni su tu zbog vas, a ne obrnuto! Vi imate vlast,jaci ste ujedinjeni od jedne figure na vrhu,shvatite to i borite se,ne krijte se po kancelarijama, vec javno podrzite obespravljene radnike! Vidite valjda da su cak i svi advokati Sd-a na strani vasih koleginica!!

  12. Drage koleginice, ne mogu da zamislim kroz sta prolazite! Zao mi je sto zivimo u drusrvu koje cutke pusta da svako sa vlasti konstruise svoje igre prema licnoj potrebi! Ali ne brinite, kad bude potrebno, uz advokate, bicemo na trgu za svako vase rociste!!

  13. Postupak je vodila gradonacelnica licno, to svi znaju! A zna se i da nijedna maticarka nije bila u SNSu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.