PSG: Emitovanje "Slobodnog dnevnika" sa trgova

Ostavite komentar


  1. Aha, da cujemo vase "objektivne" vesti. Dajte, napokon, uradite nesto korisno za Srbiju, umesto sto mlatite praznu slamu

  2. Tako je, paralelni dnevnik umesto gnevnika, zatim i polako paralelna vlada nacionalnog spasa. Razbojanje informacione blokade, buđenje građana iz smrtnog SNS sna, vraćanje u život, zaključno sa hapšenjem ljudi odgovornih za višedecenijsku pljačku i uništavanje Srbije.

  3. E dobra ideja bi bila , da opet oformite i vladu iz senke! A radujem se da cujem tu objektivnost " Slobodnog dnevnika".

  4. Prestanite da plaćate pretplatu rts-u!-AV je ubacio svoje urednike MM i VV,koji sve kontrolišu!-I sateltski program su ukinuli Dijaspori (prodali se mts-u!),tj.otišli na satelit od 4,9 stepeni Sirius,koji Dijaspora ne može da hvata!-Svi iz bivše YU su na satelitu na 16 stepeni!

  5. A,ova Mihajlovicka,trilateralka,zaljubljena u NATO-pakt i cio Zapad,koji nas je divljacki bombardivao,zloupotrebljava preko 7.000.000 gradjana Srbije!

  6. Znate, degutantno je da neko ko je bio u vrhu vlasti 2000. godine, primenjuje mere koje su ga rušile sa te iste vlasti… Oseća se tu neka dvoličnost preko koje nije lako preći

  7. Auu koliko minjona… koliko li samo koštaju? Zato Vojvodina dobija manje od 7% svojih para, da bi plaćali takve? (ne dobija ni toliko, vlast ne može ni Ustavni minimum da ispuni)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.