Putevi Srbije: Najduže zadržavanje na Batrovcima 1Foto: JP Putevi Srbije

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji trenutno nema zadržavanja, a na graničnim prelazima najduže se čeka na prelazu Batrovci, na izlazu, gde je zadržavanje 480 minuta, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, ostala zadržavanja na graničnim prelazima su sledeća: na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 300 minuta; na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta; na Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta;  na graničnom prelazu Bačka Palanka i Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Kako navode Putevi Srbije, puštena je u saobraćaj novoizgrađena petlja „Bujanovac 1“, na delu auto-puta E-75, čime je pristup Bujanovcu ovim je omogućen preko petlje „Bujanovac 1“, iz smera od Vranja ka Bujanovcu, kao i uključenje na auto-put E-75, iz pravca Bujanovca ka Vranju odnosno Preševu.

„Od naplatne stanice Šid do petlje Adaševci, u smeru Batrovci – Beograd, radovi na pojačanom održavanju auto-puta E-70 -saobraćaj će se odvijati u zaustavnoj saobraćajnoj traci. Planirano trajanje radova je 30 dana“, dodaju u saopštenju.

Auto-put E-75, ispred saobraćajne trake za isključenje saobraćaja na petljama „Požarevac“, „Smederevo“ i „Kolari“ – radovi na montaži novih metalnih konstrukcija portala, pravac Niš-Beograd- 13.09.2018.godine, od 07.00 do 19.00 časova. Za saobraćaj će naizmenično biti zatvorene preticajna ili vozna i zaustavna saobraćajna traka.

„Na mostu „Gazela“ i od mosta „Gazela“ do aerodroma „Nikola Tesla“- 13/14.09.2018.godine, od 22.00 do 02.00 časa, radovi na postavljanju državnih zastavica Republike Srbije i državnih zastavica Republike Indije. Za saobraćaj će biti privremeno zatvorena krajnja leva (preticajna) saobraćajna traka“, dodaje se u saopštenju.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari