Pedijatri Doma zdravlja „Novi Sad“ će dežurati 24 sata dnevno u ambulanti u Rumenačkoj 102, dok će za odrasle biti namenjena ambulanta u Zmaj Ognjena Vuka 19 (7-20). Od 7 do 10 sati će dežurati ambulante u Rumenki, Veterniku, Kaću i Petrovaradinu.


Stomatolozi će dežurati non-stop u Rumenačkoj 102, dok će se kućno lečenje i patronaža obavljati sve vreme praznika od 7 do 20 sati.

JGSP „Novi Sad“ će prevoz u novogodišnjoj noći organizovati tako što će do ponoći autobusi na svim linijama saobraćati po redu vožnje za radni dan, ali će po potrebi biti pojačane linije prema centru. Posle ponoći redovno će saobraćati noćni polasci na liniji broj 7, dok se od 00.30 uvode vanredni polasci na svakih trideset minuta iz centra prema Detelinari, Petrovaradinu, Novom naselju, Klisi, Limanu IV i Telepu. Prigradski polasci u 1.15 prema Kovilju, Begeču, Temerinu i Stepanovićevu saobraćaće redovno, ali će biti pojačani zglobnim autobusima.

Autobusi GSP-a će tokom praznika, odnosno 1. 2. i 3. januara, voziti po redu vožnje za nedelju.

JKP „Čistoća“ Novi Sad će tokom predstojećih praznika raditi pojačanim intenzitetom na sakupljanju i odnošenju smeća.

Radnici Službe javne higijene će 31. decembra tokom dana detaljno uređivati centar grada u sklopu priprema za novogodišnji doček. Kao i svake godine, radnici „Čistoće“ će već oko oko tri sata 1. januara početi sa uređivanjem centra grada, nakon završetka novogodišnjeg dočeka. Na ulicama će biti 60 radnika sa čistilicama i kamionima, a kompletan posao uređenja trebalo bi da bude završen do 1. januara u sedam ujutro.

Iz JKP „Tržnica“ je saopšteno da će u nedelju, 1. januara, raditi jedino Najlon pijaca, od šest do 14 sati. U ponedeljak, 2. januara, i utorak , 3. januara, sve pijace će raditi prema rasporedu za nedelju odnosno državni praznik, od šest do 14.

Iz Informatike je saopšteno da centrala tog preduzeća na Bulevaru cara Lazara 3 i nova blagajna na Bulevaru oslobođenja 38 rade u subotu, od 7.15 do 13.

Spens će raditi u subotu do 18 sati, dok će u nedelju biti zatvoren. Od ponedeljka u devet sati biće otvoren bazen, koji će raditi u šest smena, a od 9.30 se otvara klizalište, koje će imati četiri dnevne i jednu noćnu smenu.

Iz JKP Zelenilo je saopšteno da u nedelju, 1. januara, i ponedeljak, 2. januara, neće raditi klizalište na štrandu, dok od utorka, 3. januara, radi po ustaljenom radnom vremenu, od 10 do 19.30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari