„Radoičić bi morao da odgovara za ubistvo i terorizam, osim ako priznajemo Kosovo“: Pravni stručnjaci za Danas

Ostavite komentar


  1. Građanin Radoičić je imao pravo da neutrališe pripadnika OVK, u ovom slučaju trojicu, zato što su naše snage bezbednosti trenutno sprečene da deluju na Kosovu i Metohiji.

  2. Pravni stručnjaci otvoreno o uceni! Ovde prava nema! Niti ičega pravnog! Školski primer ucene!

  3. Kad smo kod prava koja su prava Srba i Srbije osim da pristanu na svaki vid otvorene ucene?

  4. Nije to bila automatska puska, to je puska za airsoft. 😀 Dokaza nema, tako da od ta posla nece biti nista.

  5. Pa, kako stvari stoje u zemlji Srbiji, Vučić će izvući Radojičića! A Vučića Dačića, Šešelja,…, Srbija izvlači već nekoliko decenija! To je to, jadna moja Srbijo!!!

  6. Dajte nam.misljenje.konceptualnog.izdajnika,ali bez onog „razlicitog.misljenja“ jer izdaja nije razlicito misljenje

  7. Taj ce da ubije koga god i gde god samo ako mu se dobro plati. Bas onako rodoljubski deluje ta njegova kućerda na Gazimestanu. Da li zaista mislite da ovaj covek ima bilo kakav viši cilj sem svog racuna u banci?

  8. Ninić bi prvo trebalo da zna da nije bilo četvoro nego četvorica. Alii, u advokatskoj komori se ne proverava pismenost iz osnovne škole. Danas verovatno ne bi mogao da upiše srednju školu. Da ne govorimo o novinarima. Gramatika im je teška nepoznanica.

  9. Kad oni osude njihove za ubistvo svih policajaca 90- ih, onda, sudite Radojčiću.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.