Radojičić: Kvalitet vazduha je, zbog požara na deponiji u Vinči, varirao, ali stanje se popravlja

Ostavite komentar


  1. Kako zna da je “varirao” kada je gledao samo koncentraciju PM10 čestica?
    Koncentracije opasnih organskih i neorganskih jedinjenja je NE MERE.

  2. Ja mu nista ne verujem jer i za vaznije stvari se nije oglasavao sve prepustio Vesicu a sad se i on pijavljuje i daje izjave.Valja treba nekom da dokaze da je normalno uzimati platu a sve ti radi zamenik

  3. Niko ne bi nista sirio niti panicio da je odmah grad izasao sa saopstenjem za javnost i uputstvima za postupanje gradjana, ujutru opet saopstenje i tako – to se zove briga o zdravlju gradjana. Ovaj je nezainteresovan za zdravlje ljudi, ne zanima ga, a kao neki doktor je… Stvarno je tuzno sto jos i laze u vezi sa monitoringom kvaliteta vazduha

  4. Nevidljivi,opasni gradonacelniki je kao vazduh koji udisemo.Da se ne ogresim o vazduh,on je cesto vidljiviji.A sto se tice strucnosti,pa ….uvek i svuda biram moralne.

  5. Jednoga dana ako ne bude više ovakvih požara vazduh će biti čist. A šta vi hoćete.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.