Radovanović: Da su ljudi znali koliko je obolelih i umrlih, više bi se čuvali

Ostavite komentar

  1. Др Радовановић је исхлапео ки отворена и остављена флаша киселе воде на врелом летњем дану на Тргу Републике. Питање за бившег Др. Радовановића је да ли људи мање пуше или пију и поред тога што знају да су им животи угрожени?

  2. Cilj je bio zatvoriti ljude, uplasiti kako okolo umiru a da ne mogu videti jer bi se uverili da na tv lazu, nije im proslo oni i dalje teraju istu pricu… lekari menadzeri i borba za proviziju umrlih, obolelih, vakcinisanih.. provaljeni, bar znamo ko su, odali se

  3. ‚‚Komisija za analizu smrtnih ishoda uzrokovanih bolešću kovid-19 utvrdila da je u 2020. godini 10.356 slučajeva smrti moglo da se dovede u vezu sa koronavirusom.‚‚ Moglo da se dovede u vezu. A i nije moglo. Stvar interpretacije. Da li je čaša pića polupuna ili polu prazna. A i tek sada saznajemo da SZO ima veću vlast od resornog ministra u jednoj državi.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

11. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.