Razboleo se ceo garnizon iz Bačke Topole

Prilikom intervencije među gastarbajterima u karantin kampovima na Paliću i Moroviću 

Ostavite komentar


  1. Neko mora da odgovara. Da li je vojska tamo angazovala svog epidemiologa i da li je medicinska sluzba vojske adekvatno radila u tim uslovima, treba istraziti. Ne da bi nekom ,, letele epolete“ ili da bi se stvari zataskavale vec da analiza ove epidemije u vojsci dovede do ispravljanja greski. Vojska je ranije uvek imala odlicnu zdravstvenu zastitu.

    1. Vojska nema epidemiologa! Poslednji vojni epidemiolog je pukovnik Čekanac, koga su pre 6 meseci penzionisali, jer se pobunio protiv kriminala u nabavkama za VMA! On je iz Kraljeva i tamo sada kao penzioner prati sirenje infekcije. Vojska je imala najbolju epidemiolosku sluzbu! Nigde se vojska ne moze razmestiti dok se ne izvtsi sanitetsko izvidjanje, a tu je najbitnija epidemioloska situacija na tom terenu! Ovi su unistili sve!

  2. „Više desetina pripadnika Prve brigade Vojske Srbije, koji su bili angažovani na prijemu ljudi koji su došli iz inostranstva izjavio je u subotu predsednik RS i koordinator Kriznog štaba Aleksandar Vučić.“
    Od Danasa očekujem više standarde, bar toliko da tekst ima smisla.

  3. Gde je bila i sta je radila sluzba PNHBO , zasto je vojska radila posao granicne policije ? Nije prvi put da diletanti ( zlo ) upotrebljavaju vojsku i guraju je gde joj nije mesto zahvaljujuci poslusnim generalima i nesposobnim ministrima . Aktuelnog ministra je nepotrebno komentarisati .

  4. Molim vas da ovo proverite iz kredibilnih izvora. Na web site-u Covid 19. rs je dat pregled broja zaraženih po mestima. U Vojvodini samo Novi Sad ima za sada 104 i Pančevo 23. sva ostala mesta imaju jednocifren broj zaraženih. Gde se onda krije tako veliki broj zaraženih vojnika?

  5. Vucic i Volina treba krivično da odgovaraju zbog ugrožavanja života i zdravlja vojnika iz Backe Topole.
    Poslali su vojnike bez odgovarajuće zastitne opreme.
    Onaj mangup sa Detelinare iz Novog Sada diplomu je kupio u Kragujevcu ali znanje nemoze kupiti.
    Vojnike je trebo opremom za abh zaštitu i organizovati prihvat po abh uzansama.
    Nažalost balvan to nije znao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.