Rebić: Od juna oko 120 stradalih u udesima i više od 650.000 kazni u prvih sedam meseci

Ostavite komentar


    1. …bice da su ljudi i stvorili,to tzv. ludilo…? Cuju se carsijske price o ludilu,od vrha vlasti do narodnog ludila…

  1. Uveli su mere koje ni bogatije zemlje nemaju???? Da pitam onog Okanovica sada za skuplji tehnicki pregled u cilju smanjenja nesreca i nebulozan, bolestan zakon registracije vozila preko 2.0??? U pravu je, takav horor od zakona nemaju bogate zemlje u okruzenju.

  2. Zasto se krije ime vozaca Koji je vozio 170km na sat I usmrtio cetri mlada zivota.
    Policijom kolko vam treda. Dana da utvrdite identitet ubice vozaca. Cim ga krijete onda je vas a vasi mogu slobodna da gaze,ubijaju bez kazne,tako vi to zamisljate.

  3. Kada će policija da pronađe ko je rušio u Hercegovačkoj i ko je nalogodavac, ko je oprao pare na objektu na Kopaoniku, gde su snimci kamera sa naplatne rampe, gde je diploma ministra Stefanovića, kako je Vulin uneo pare od tetke iz Kanade?

    1. Šta si nasrnuo na Vučića? Nije to napad na ove ljude, to je napad na predsednika države, znamo mi 🙂 inače, odgovor je – kada se BIA depolitizuje. Znači, nikad, a možda ni tada

  4. Pokojni Alvirović je ispitivao gde pare od kazni idu. Da li se deo od kazni propisano zakonom vraća lokalnoj samoupravi da tim parama poboljšaju uslove za učesnike u saobraćaju. Odgovor nije dobio, svi se pravili nevešti i neuki. Eh, da je sistem nekoruptivan, mnoge crne rupe bi se rešile, preventivno bi se mnogo više stvari radilo, poverenje prema policiji povećalo i samim tim bi bilo manje nezgoda i poginulih. Ovako, pare se popiše i pojedoše, i sem nekolicine, niko vajde nije video. Hvale se kažnjavanjem prosečnih brzina, to „nemaju ni neke bogatije zemlje u okruženju“. Siromasi, siromasi, bez Rebića ko si šta si

  5. Kada kreneš auto putem od Niša ka Beogradu, tamo gde su odradili održavanje auto puta, na deonicama na kojima nikada ranije nije bilo kolotraga sada ti točak debelo upada u njih. Ko je vršio nadzor nad tim radovima? Da li je neko, pa makar i saobraćajna policija, podnela prijavu? Kolotrazi i briga o bezbednosti svih učesnika u saobraćaju ne idu paralelno.
    Merite li kamione, možda su svi pretovareni i uništavaju puteve? Jesu li ispravne vage kojima kontrolišete kamione? Smete li više puta da izmerite isti kamion ako vozač tvrdi da je merenje neprecizno? Koliko kamiona sa stranim tablama ste merili tokom prošle godine i koliko prijava ste imali, a koliko je para uterano u budžet od kamiona sa stranim tablama?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.