Rebić: Plašim se za bezbednost svoje porodice, osećam se kao Kafkin Jozef K.

Ostavite komentar


    1. Ко с ђаволом( Вучићем) тикве сади,о главу му се разбијају.

    1. Ma ajde do juće duvali u ist tikvu a danas se plaši. Idi i čuvaj ovce a svoj posao prepusti nekom profesionalcu. I kad daješ izjave ne skači sam sebi u stomak. Znao si kakav posao radiš i koje posledice mogu da budu, svaki posao ima i svoju lošu stranu.

  1. Ako si ti uplasen, kao policsjac, sta tek da kaze obican grsdjanin? Svi smo mi uplaseni zbog nacina na koji Vucic vlada ovom zemljom.Ovo je postala zemlja straha-Homo homini lupus est.

  2. Jozefe, nije problem za koji klub navijas, problem je sa kime se grlis u lozi stadiona. Tada si trebao da razmisljas o bezbednosti.

    1. Belivuk radi za crnogorski kavački klan. Vođa kavačkog klana je Crnogorac slobodan kaščelan. I Milo Đukanović. To sve u zatvor sa haradinajom. Srpska policija uz pomoć specijalnog tužilaštva u višem specijalnom sudu Srbije da im sudi. Andrija Mandić ima informacije.

  3. Идеш стопама Лончара. Он са „земунским кланом“, ти са Вучићевим. Сад би да се извучеш, али нема ти спаса. Робија полтроне.

  4. Čudno mi ovo posipanje pepelom. Ja mirno spavam i ne zazirem ni od koga. Ako me neka baraba napadne, ja ću se odbraniti. A ako neko hoće da me „skine“, tu leka nema. Ne pomaže hiljadu policajaca. Dakle, čiste ruke, mirna savest i bezbedan si. Ne razumem šta ga ovaj tupi.

  5. i mi se plasimo za svoju bezbednost dugi niz godina.samo sto eto mi ne primamo platu i beneficije da tu bezbednost pruzimo sebi i drugima.
    ako si ugrozen zovi polic iju

  6. Bujanje kriminala sa Veljom Nevoljom kao jednim od stožera tog procesa nije od pre nekoliko meseci. Godinama traje. Vi (vlast) ste za to vreme čak delove te hobotnice koristili za obračun sa opozicijom, a sad ih se plašite !?! Zašto? Otkazali su poslušnost? Ucenjuju vas? Kako onda možemo da se osećemo tek mi obični?

  7. Lik na celu elite od 65000 policajaca uplasen je za njegovu bezbednost. Sta mi obicni gradjani da ocekujemo. Od slucaja Savamale do danas policija izgleda otvoreno sluzi iskljucivo da stiti kriminalce i korumpirane politicare. Bruka medjunarodnog nivoa.

    1. Gale bitango, a zašto je zaslužio? Zato što ih je pohapsio a nije štitio?
      Možda si ti to zaslužio.

      1. Nije problem što ih je pohasio. Problem je što su puštani da se bave kriminalom da bi ih koristili za sns potrebe, a hapsi ih tek sad, kad su se osilili i počeli svoje zaštitnike da ugrožavaju.
        Neka si gunđalo, ali nemoj koristiti izraze koji su uvredljivi.

  8. Belivuk je imao zaštitu Zorana Lazovića pomoćnika u upravi policije crne gore koji je prijatelj i kum Milivoja kantića sa Milom Đukanovićem. Raljić je kriv. Kako Petar Ivanović poslanik skupštine crne gore uživa imunintetsko pravo a kod postojanja zakonskih uslova da se protiv istog preuzme krivično gonjenje. To sve u zatvor.

  9. Ako ovima, imovinu oduzmu, kao sto su bivesm direktoru distribucije,Uskokovicu,koji „stekao“preko 30 stanova i kuca,onda unapted znamo da od rakvih prica na kraju nista?

  10. Generale, čega se plašiš ako si pošten, pa ti si general ha..ha.. oni se ne plaše.

  11. Odlična im je ta vođina napredna škola odbrane. Čim te uhvate sa prstom u pekmezu, ti počneš da kukaš o ugroženoj porodici. Onda te naprdni „mediji“ više ne pitaju za pekmez, nego da li mnogo patiš zbog porodice. Za sad im „trik“ još prolazi, a dokle će – videćemo.

    1. Ako neko kaže da je Vučić uveo strahovladu, mislim da nikada do sada nismo živeli u većem cirkusu i jadnijem vremenu. Parodija od srpske države navlači mrak na oči svakom normalnom čoveku. Doći će uskoro kraj ovoj naprednjačkom kupleraju.

  12. Poslao sam vam komentar o pucanju iz snajpera na gradjane iz Crne Gore i nikekvom reagovanju policije i tuzilastva do sada. Sta se dogodilo, zasto krijete istinu cenjeni adminstratori Danasa ? Da li su danas na dezurstvu pripadnici BiE ?

  13. Zamislite državu gde se direktor policije, koji bi trebao da bude strah i trepet, plaši za bezbednost sebe i svoje porodice. Još samo da isto to izjavi i načelnik generalštaba, a nismo daleko od toga. Pa da pozovu vladike da ih čuvaju. Neki od njih imaju veću moć.

  14. Директор је по природи плашљив човек само толико јер је рођен у хороскопском знаку „јарац“ то су изузетно плашљиви људи по природи и друго нису за полицијске послове .

  15. Pa naravno da je znao, saobraćajac.On pominje „Proces“ I Kafku. Strasno!!! Neko mu rekao, šta da priča. Gluposti

  16. Ja se za bezbednost svoje dece više ne plašim. Otišli su iz Srbije. Između ostalih i tvojom zaslugom.

  17. ne prepisuj od Zvoncice. A naivan si kao Francuska sobarica. evo rasplakali smo se, ali bice u redu kad zaglavis robiju, znas ti zbog cega

  18. E kad se ti plašiš za bezbednost šta mi ostali obični smrtnici da radimo? Popričaću sa dedom da li hoće da te čuva onom starom kapislarom za koju si mu naplatio 20.000 dinara za preregistraciju.

Ostavite komentar


Društvo

U Aleji zaslužnih građana ostalo svega 19 grobnih mesta, proširenje neizvesno 7

U Aleji zaslužnih građana ostalo svega 19 grobnih mesta, proširenje neizvesno

U Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu ostalo je svega 19 grobnih mesta, izjavio je u utorak Aleksandar Šapić, predednik Privremenog organa grada Beograd na konferenciji za novinare i dodao da smatra da treba razmišljati o nalaženju lokacije za izgradnju nove. Međutim, kada će i gde zaslužni građani ubuduće biti sahranjivani, kada se popune postojeća mesta, još se ne zna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.