Redakcija Danasa o podršci na društvenim mrežama

Ostavite komentar


  1. Objavite spisak firmi koje su po nalogu vlasti prestale sa oglašavanjem ili im bar zapretite objavom

  2. Само НАПРЕД , Ви сте једине које читам , али и нај више Вас прегледам на интернету…шта ће те , вучићева балафурдија са ријалити пинковско марићским студијаб и ртс овим гласачима , ваљда ускоро нестају , коначно ће бити ваљда и шкилованијег народа !! Све честитке.

  3. Čitam vas svaki dan, istina, na internetu. Od jutros, supruga mi je pokazala " šerovanje" poziva za podršku, kupujem Danas svaki dan ubuduće… Kol““ko mogu, pomoći ću, ne smete da nestanete…

  4. Na potezu od Batutove do Liona na Zvezdari u 4 kioska sam trazila Danas (bilo je 15h) i nije ga bilo. Nije ga bilo ni u Maksiju ni u Ideji. Da li rasprodat ili sklonjeni? Sve je moguce. Inace, na svim kioscima centralno mesto zauzima Informer, Danas uvek negde u cosku.

  5. Kad se kaže svetlo na kraju tunela, ja pomislim na Danas 🙂

  6. Ima ljudi (znam ih licno – necu ih, naravno, imenovati!) kojima je na vise kioska, kada su trazili "Danas,"rekli: nema, a posle, uz jos malo caskanja. priznali da im je receno da list "Danas"sklone a ko ga trazi da mu kazu da je rasprodat, da nije stigao, ili tako vec nesto!

  7. upravo uzeto: Pretplata na PDF izdanje, 1 mesec, puna podrska i jedina ste objektivna novina

  8. Kupio sam Danas, danas, i to je treći ili četvrti štampani primerak bilo kojih novina da sam kupio u celom svom životu. Ne i poslednji. 🙂

  9. Danas sam oko podneva pokusao u Novom Sadu da kupim novine receno je na bar 10 trafika da nemaju ni jedan primerak. Da li je to zaista istina?!

  10. I ako sam tradicionalista i monarhista i neoliberalni desničar (da, postoji i to), počeću da kupujem Danas, da bih doprineo tiražu. Sve dok, za razliku od režimskih i cenzuraških blic i b92, objavljujete komentare sa drugačijim mišljenjem.

  11. Sramotno je da dostava košta skoro isto koliko i novina. Zato je godišnja ili mesečna PDF pretplata najbolja opcija jer kompletnu uplatu dobija list. NE DAJTE NAS, DANAS!

  12. Trebali bi da omogucite uplate preko Pay Pal-a kao sto Vreme cini, lako i brzo

  13. A tako znači. Sad nemam gde da uplatim, ali se čujemo u ponedeljak. Jedno PDF izdanje moliću!!!!! Za štampano ne brinite njega uzimam u svojoj prodavnici i ne treba mi popust. Draži(ne mom Draži) su mi pogledi i začuđenost informeraša kad prodavačici kažem: "jedan danas za sutra…"

  14. На жалост, све је исто, од 1991. године. И зато не верујем више никоме…син ми завршава факултет (државни), Боже здравља, следеће године, планира и мастер, а онда…"пут под ноге", да и њега не лажу, као мене што су…нико и никада више!!! Политика је највеће ЗЛО, а политичари су СВИ ИСТИ!!!!!

  15. Citam sve novine da bih koliko toliko sam napravio sliku sta se stvarno desilo.Toliko o svima vama jer nikom neverujem jer ste svi posteni.Problem je ako ja nemislim kao vi ili kao oni.O politicarima nemam komentar.

  16. "krava je komsinica koja svaki dan trazi nesto od mame" …a pljuje po njoj..uostalom,..kako vas nije sramota samih sebe da sklapate ugovore sa tajkunima i drzavnim institucijama sa kojima se ne slazete i koji su po vama nelegalni, nelegitimni, korumpirani, nedemokratski..komsinicu kravu ne treba moliti za kontra uslugu..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.