Požarevac će imati jedinstvenu privilegiju da bude domaćin doktoru Eriku Perlu iz Los Anđelesa, znamenitom rodonačelniku planetarne senzacije u inovativnom lečenju, poznate kao rekonekcija, koji će u ovom gradu održati predavanje 29. aprila u velikoj sali Centra za kulturu. Sudeći po interesovanju koje već vlada u stručnoj javnosti, medijima i među bezbrojnim pokloncima ovog sasvim originalnog pristupa lečenju i iscelivanju, biće to togađaj od prvorazrednog značaja za koga svakodnevno stižu prijave iz čitave Srbije, država u regionu i mnogih evropskih zemalja.


Rekonektivno isceljivanje je jedinstveno, novo lečenje, čiji se rezultati proučavaju u bolnicama i na univerzitetima širom sveta, pod nadzorom čuvenih naučnika kao što su dr Konstantin Korotkov sa Univerziteta u Sankt Peterburgu, dr Geri Švarc sa Univerziteta u Arizoni, dr Vilijam Tiler sa Univerziteta Stenford. Prema dr Tileru, frekvencije rekonekcije donose isceljenje izvan onoga što je klasično poznato kao energetsko isceljivanje – u širem spektru energije, svetlosti i informacija.

Naučnici pretpostavljaju da ove frekvencije imaju potencijal da nam pomognu u eliminisanju bolesti na svim nivoima: fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom. Brojna su svedočenja pacijenata o isceljenjima i od najtežih bolesti: rak, cerebralna paraliza, urođeni deformiteti, multipla skleroza samo su neke od njih.

– Ovo je vibracija koja nas podseća ko smo i vraća nas u prirodno, zdravo stanje. Rekonekcija je, zapravo, više od isceljivanja, to je naša evolucija, sveobuhvatni proces ponovnog povezivanja sa univerzumom kroz spektar svetlosti i informacija, a što je sve potkrepljeno najnovijim teorijama iz oblasti kvantne fizike – objašnjava prof. dr Danijela Dimitrijević, sertifikovani praktičar rekonekcije i rekonektivnog isceljivanja.

Ove zapanjujuće frekvencije, prvi je otkrio i primenio dr Erik Perl, uspešan lekar iz Los Anđelesa. Isceljenja pacijenata dosad su dokumentovana u šest knjiga, među kojima je i svetski bestseler Rekonekcija. Dr Perl i njegov tim neumorno putuju svetom, učeći ljude kako da iscele sebe i druge, na svim nivoima uma, tela i duha. Rekonekcija nije samo proces isceljivanja, takođe donosi dublji unutrašnji mir i sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju.

Oslobađa nas strahova i osećaja krivice, povećava kreativnost, smanjuje se anksioznost. Poveća se sposobnost da dajete i primate ljubav, a postiže se balansiranje endokrinog sistema koji kontroliše metabolizam kao i uzdizanje mentalnog, fizičkog i duhovnog nivoa na više energetske frekvencije.

Isceljivanje je vraćanje organizma u ravnotežu. Svaki poremećaj zdravstvenog stanja predstavlja kombinaciju fizičkog, mentalnog, duhovnog i emotivnog. Rekonekcija nas vraća nazad u stanje oživljenosti, iskustvo koje možemo nazvati sećanje na celinu, kada smo bili fizički i intuitivno povezani sa svim tokovima prirodnih zakona. To je usklađivanje sa energetskim linijama (meridijanima) na našem telu, a istovremeno sa energetskom mrežom koja pokriva Zemlju, a isto tako i Kosmos.

Iz recenzija knjige

Sublimacija recenzija knjige doktora Perla, iz pera eminentnih lekara sa svih meridijana, mogla bi da se svede na sledeće konstatacije. „Ovo je divna knjiga koja opisuje razvoj lekara i iscelitelja, ispričana lucidno, duhovito i sa velikom mudrošću. Jedinstvene priče i iskustva dr Perla koji su doveli do razvoja rekonektivnog lečenja podjednako su inspirativni i dirljivi. Eriku Perlu je podaren izvanredan dar lečenja koji on prenosi i na nas ostale. Njegov pristup rekonektivnom lečenju je jednostavnost, a ono ipak ima moćno dejstvo. Predstavlja novi vid lečenja energijom bez potrebe da se ona usmerava. Ovaj vid lečenja prevazilazi formule, tehnike i mantre s kojima smo na ovoj planeti morali dosad da radimo. Kjnigu najsrdačnije preporučujemo svim zdravstvenim radnicima, kao i svima zainteresovanim za buđenje sopstvenih isceliteljskih potencijala. Dr Perl je napisao divnu i praktičnu knjigu o lečenju koja svakako navodi na razmišljanje i podstiče potrebu da tragamo za istinama. On ovde ne izlaže samo svoje lične spoznaje i iskustva o blagodetima lečenja, nego nam daje i korisne tehnike kojima može da se postigne izlečenje koje je svima nama potrebno u životu – ne samo za nas same, već i za druge. Erikova duhovitost i iskrenost čine ovi knjigu obaveznom literaturom.

Pacijenti su počeli da prijavljuju izlečenja od raka, bolesti vezanih za sidu, od epilepsije, sindroma hroničnog umora, multipleks skleroze, reume i osteoartritisa, urođenih deformiteta, cerebralne paralize, kao i drugih ozbiljnih tegoba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari