REM zabranio Vučićev spot

Ostavite komentar


  1. Sto vama smeta to sto covek zna da se sali na svoj racun?A prava LGBT populacije u Srbiji nisu ugrozena, cak naprotiv, i sam Vucic se zalagao za smirivanje tenzija.

  2. bez obzira sto je zabranjen, taj spot se veceras i dalje emituje na kanalu Happy TV.

  3. Ako je REM tako odlucio,valjda je u redu,ali trebalo bi onda i prenose utakmica zabraniti jer se upravo tu cuju najvise skandiranja.

  4. Puna PODRŠKA REM-u za neemitovanjje spota.Gospodo, okanite se više tih šupljih priča o “dosovskom rezimu”.Srbi su dobar, ali ne i glup narod.DOSTA VIŠE!

  5. Ma nije to zabranjeno. Uvidjeli botovi da je spot glup pa koriste anti propagandu da se promovisu kao fini.

  6. Sta misliti o botovima koji lupaju minuse na komentare koji su istiniti? Da ne citaju sta pise? Da su nepismeni? Da hoce da nas zastrase? Da je crno belo? Kakva je to armija jadnika u nasem drustvu? Happy TV je sinoc pustila taj spot neogranicen broj puta. Videcemo sta ce da uradi danas.

  7. oglasna poruka ne sme da sadrži izjave ili vizuelno predstavljanje koje se može smatrati uvredljivim".A svu onu propagandu na dnevnicimaRts, na Pinku, Happy tv i ostalim tv sa nac.frekvencijom , sto vredjaju zdrav mozak ne smatrate uvredljivim? Kad kaze da smo lenji neradnici, da ne znamo nista samo njega cekamo da da, svo ono vredjanje i smejanje u lice narodu to moze? Na nama je da zabranimo to?

  8. Sad vi vidite ko je ovde i "bog i batina" i ko nam nebo vedri i oblači kada se ova zabrana ne poštuje ni na jednoj televiziji, zakon šta to beše?. Vi što ćete glasati za Vučića znajte da će doći vreme kada će i vaša prava biti zaobilažena nipodaštavana, setićete se zakona pravde i pravednosti, medjutim, morate da se setite da kada se konstantn urušavala vladavina prava vi ste ćutali i tim ćutanjem ste i sami postali saučesnici.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.