Rešenja koja odgovaraju na potrebe žena dobra su i za društvo i prirodu

Održana tribina „Kog roda su klimatske promene?“

Ostavite komentar


  1. Ove ne gube vreme..a vreme je NOVAC.

    Inače prava istina glede ove teme je da je zapravo emancipacija napravila povećani ugljenični otisak planete.
    Naime, računajući od kraja osamdesetih svet je dobio ženske konzumente tehnologije i dobara koje su izašle iz kuhinje/čuvanja dece i zatražile da rade sve što rade i muškarci. Od vožnje auta preko upotrebe interneta (koji ih do pojave FB uopšte nije zanimao, za tu tehnologiju su govorile za svoje partnere ‘da po ceo dan gube vreme na onom glupom pc-iju)
    A pošto su i žene prilježnije potrošačko telo došlo je do dodatnog ubrzanja industrije.

    Budimo malo i politički nekorektni..žene i više izvoljevaju i neskromnije su u potršačkoj industriji, više sitne robe bespotrebne šljašteće..tako da sve to zajedno dodatno utiče na ekologiju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.