Roda Megamarket, slovenačkog „Merkatora S“, otvoren je u Valjevu. Prvi tržni centar koji je otvoren u Valjevu, izgrađen je na atraktivnoj lokaciji u blizini najvećeg stambenog naselja Oslobodioci Valjeva, Železničke stanice i valjevskog SUP-a.


U objektu koji se prostire na 3.400 kvadratnih metara zaposleno je 60 radnika koji će prodavati preko 15.000 artikala po veoma povoljnim cenama. Pored bogate ponude svežeg voća i povrća, različitih vrsta svežeg mesa i delikatesa, konditorskih proizvoda, kozmetike, kućne hemije i drugih proizvoda za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvu, u Roda Megamarketu se nalazi i savremena pekara. Objekat ima 65 parking mesta namenjenih kupcima, koja pružaju dodatni komfor pri kupovini. Investicija je vredna šest miliona evra i objekat je izgrađen za nešto manje od šest meseci.

Mr Stanka Pejanović, direktorka društva „Merkatora S“ i članica Uprave Grupe Merkator za trgovinu jugoistočne Evrope, prilikom otvaranja je rekla da ova kompanija nastoji da bude lokomotiva privrednog razvoja i manjih gradova u Srbiji.

– Roda je „doletela“ u Valjevo. Ovo je čin našeg dubokog poštovanja prema svim potrošačima u Srbiji, jer obično u vreme velike recesije trgovci biraju velike gradove, koji još koliko-toliko imaju očuvanu kupovnu moć. Naša strategija jeste da se približimo svim potrošačima u Srbiji i doprinesemo i zaista budemo lokomotiva privrednog razvoja. Šezdeset novih radnih mesta u modernom objektu, omogućiće sigurno uživanje u savremenoj kupovini – rekla je Stanka Pejanović.

Veliki trgovinski lanci godinama su obilazili Valjevo. To se međutim u poslednje četiri godine izmenilo, jer je veliki broj kompanija otpočeo sa pripremama i izgradnjom u gradu na Kolubari.

„Merkator S“ je kao društveno odgovorna kompanija, povodom dolaska u Valjevo, porodilištu Zdravstvenog centra u Valjevu uručio 220.000 dinara za opremanje i dalji razvoj ustanove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari