Šabić: Izigravanjem zakona pretvaraju državu u sterilnu improvizaciju

Ostavite komentar


    1. Zaista je šeta je što g.Šabić ne želi da se uključi u politiku. Za čoveka kao što je on glasalo bi jako mnogo normalnih, poštenih ljudi.

  1. Ljudi u našoj lepoj zemlji ne mogu da se izbore za osnovna ljudska prava jer institucije niti funkcionišu niti štite prava građana. Kako očekivati da će poštovati zakon za bilo šta drugo?

  2. Bravo za g.Sabica, analiticno i nazalost tacno.
    Osoba od integriteta i profi.

  3. Šta se drugo očekuje? Nemamo mi nikakvu demokratiju i ustanove sistema, to su samo fikusi diktature jednog čoveka, Aleksandra Vučića zvanog veliki Štrumpf.

  4. pa se čudimo sto ne otvaramo poglavlja ka EU i sto ni u 21. veku necemo uci u EU.

  5. U pravu si gospodine, ali sto se nisi aktivnije borio od pocetka mandata nego si umesto toga davao neka stura i suvoparna saopštenja. Mozda se i jesi borio ali te nismo mogli videti u svetlosti demokratske slobode medija, ono kad je RTS bio „slobodan“ od svih samo ne od DS-a, pa se ta svetlost i sloboda prelila i na ove sadašnje muljatore i manipulatore.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.