Šabić: Sindikalni podaci samo uz pristanak

Ne stišava se polemika o zahtevu Ministarstva prosvete da im direktori dostave informacije o članovima sindikata po školama

Ostavite komentar


  1. Šabiću, imamo dosta važnijih stvari o kojima treba da razmišljamo a ne da se bavimo tobom.

  2. A da Vi malo gledate svoja posla i radite ono za šta ste stvarno plaćeni, a ne ovako što se folirate da radite svoj posao a ovamo se bavite politikom, providni ste mnogo.

  3. Sabic je zaboravio koji je njegov posao,vec duze vreme ga ne obavlja kako treba,bitnije mu je da izigrava nekakvog politicara.

  4. Šabić po običaju pokušava da skrene pažnju na sebe. Izgleda da i on hoće da bude kandidat za predsednika.

  5. Neverovatno koliko ovaj čovek ima snage iznova i iznova da kritikuje vlast. A pritom, uopšte nije političar. Bar ne zvanično.

  6. Hoce li botovi ikada prestati da budu botovi i da pocnu da mie malo o gradjanima medju kojima zive a ne da se bave podrzavanjem politicara, posto se po njima svi bave politikom a ne bi trebalo, da bi njojhov vodja mogao ne smetano da mesetari?!

  7. Nisu ni trazili imena i prezimena clanova sindikata. Sabic koristi svaku priliku da optuzi vlast.

  8. Sabic je dvolicna osoba,predstavlja se da radi jedan posao,a radi sasvim nesto deseto,a to znaci da je polikant,tako da bi mu bilo bolje da radi svoj posao!

  9. Koliko li je olaksao drzavnu kasu Sabic, samo na ime svojih zarada, a nista zivo covek ne radi.

  10. Koga štiti ovaj nesrećnik politikant koji treba da je ili u penziji ili u politici a ne da nas mesečno krade za debelih 35oo evra?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.