Šabić upozorio Ministarstvo za lokalnu samoupravu

Ostavite komentar


  1. Šabiću pričaš u prazno,tek kad se rasformiraju zločinačke debejske službe i pohapse svi njihovi "službenici" i saradnici koji i sada kroje sudbinu Serbie i koji "rade" u svim strukturama i institucijama Serbie,možda će se tvoje reči i odluke poštovati kao i da će se tek tad uspostaviti vladavina prava !!!!

  2. Sve više i više uvidjamo da Šabić nije poverenik več politički subjekat na poltičkoj sceni Srbije,.baš kao i Janković, loši politikanti i zlonamernici koji krade narod velikim platama i sede u vlasti.

  3. Sad da se ni malo ne razumem u posao poverenika, poverovao bih da je čovek u pravu. Ali pošto se jako dobro razumem u taj posao, ovo mi izgleda kao klasično politikantstvo i to sa očiglednim namerama. Da se kompromituje aktuelna vlast.

  4. U pravu si Sabicu. Ti si najveci istrazni organ u drzavi i sve znas sta je ko uradio, a sta nije.

  5. Šabić je kao i Janković jedan običan politikant i ništa više,tako da njega uopšte ne treba ni slušati.Sramota od čoveka.

  6. Ovaj Šabić sve radi samo ne radi ono što mu je posao,svakodnevno se bavi politikom a to je sramota za nekoga ko je na takvoj funkciji.

  7. Šabić i Janković krenuli u kampanju za predsedničku fotelju, a izbori još nisu ni raspisani?

  8. Sabic se mesa tamo gde mu nije mesto,tj.u tudja posla,a za to nije placen,placen je da radi svoj posao,najobicniji je polikant i prevarant!

  9. Ovaj čovek Šabić, vrzneo iz pameti. Šta priča on, kakve laži pa to je neverovatno.

  10. Sabic skoro svaki dan izlazi sa nepotkrepljenim tvrdnjama u javnost, vise se bavi politanstvom nego svojim poslom.

  11. Da,da, verovatno treba pohapsiti sve ljude koji su trenutno na svojim funkcijama i zaposliti vase "podobne".

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.