„Sada je jasno, vratite maske na lica“: Epidemiolog upozorava šta nas čeka već idućeg meseca

Ostavite komentar


  1. Znaci posle popisa i hiljada popisivaca bez maski koji ce zarazavati svet iduci od kuce do kuce,sledi ponovo pakao,vanredno stanje koje je potrebno rezimu za odrzavanje na vlasti,koja se sve vecom bedom klima.

  2. Akutne zaraze,prehlade,razni oblici gripa postojali su ,postoje i postojace.Maska nece nikoga od nicega zastiti a na kraju krajeva i ne mora.Ne vidim poentu ovog zastrasivanja osim da je gospodin placen da siri paniku.

  3. Praksa je pokazala u svim drzavama da maske nisu imale nikakav efekat

  4. Maske ne pomažu tojest utiču sa 0.3% što je nivo statističke greške. Epidemiolozi treba da prestanu da se brukaju ovakvim beskorisni savetima ranga „jedite beli luk“.

  5. Koja je razlika između popisivača i kafića, restorana i prodavnica? Pitam komentatora Vojvođanina. Samo se trubi bez veze

  6. Најбоље је да цео живот проведемо под маскама. Измислите и неку за очи, да невидимо шта је око нас-беда, чемер и јад!

  7. U vezi sa ovom temom molimo da ne konsultuje osobe preko 75 godina, sklone sirenju panike i nekontrolisanog straha

  8. Dosta vise. Ko zeli da nosi masku nek nosi a ostale ostavite vise na miru. Brinite o sebi a nas ostavite da brinemo o sami o sebi a ne da nam izigravate nametnutog “cuvara” zdravlja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.