Salai: RTS i REM nisu ni nezavisni, a ni profesionalni

Pavol Salai, šef Odeljenja za Evropsku uniju i Balkan u "Reporterima bez granica"

Ostavite komentar


  1. Ovde je pre svega blokirano nezavisno sudstvo i dok je tako progresije u Srbiji nemože biti.

Ostavite komentar


Društvo

Četvrti dan potrage za devojčicom iz Bora: MUP se oglasio o pretrazi tunela, podzemnih kanala i šahtova, majka ponovo u policijskoj stanici (VIDEO) 10

Četvrti dan potrage za devojčicom iz Bora: MUP se oglasio o pretrazi tunela, podzemnih kanala i šahtova, majka ponovo u policijskoj stanici (VIDEO)

Šta smo novo danas saznali?Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi, saopšteno je iz MUP-a. Majka devojčice ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru gde se saslušava o okolnostima nestana ćerke, saznaje Danas. Dva specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada noćas su stigli u Banjsko polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja devojčica, a sa njima je i pas Zigi koji je učestvovao u potrazi za nestalima usled zemljotresa u Turskoj. Kako javljaju beogradski mediji, od jutros se bagerima iznosi šut iz dvorišta kuće porodice nestale Danke u Banjskom polju. U Banjsko polje sinoć, ali i danas, došao je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, kako bi obišao policajce na terenu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.