Sandra Božić: Štrajkačica

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Zazto je promovisete ? Ovo nisu novine koje trena nju i slicne da hvale.

    1. Nisam primetio da je hvale ili promovišu ili bilo šta takvo. Gde ste Vi to videli u ovom tekstu?

      1. Oko pola miliona dinara na ime poslanicke plate savetodavnih funcija u pancevackim javnim preduzecima

  2. Parafraza iz Radivana III : E, ako je iz Pančeva, onda niš#. Jesu li svi Pančevci tako snishodljivi i kratkog daha (zalogaja)? Bitno da je kod Broja 1 pozitivno brojanje.

  3. Treba proglasiti monitoring na upotrebu reci patriotizam. Toliko je kompromitovana i kontaminirana. Gospodja je patriota sa bezbroj dobro placenih funkcija.

    1. Izvinjavam se. Moratorijum treba proglasiti. Rec se izlizala i svako je upotrebljava. Pogotovo najgori i oni koji su se obogatili za kratko vreme.

  4. Pogresili ste rubriku pod kojom je ovaj tekst napisan. Kratki opis karijere „Gospodje“ je trebalo da stavite pod rubriku Roboti ili skraceno Botovi ili Inkompetentni plagijatori , a nikako pod rubriku Ljudi.

    1. Upravo stiglo obaveštenje iz Pančeva: gospođa je bila frizerka, diploma je „nabavljena“ čim su dobili vlast, a prva funkcija joj je bila direktorska. Odmah posle frizeraja, a pre Narodne skupštine.

  5. Volim ove sto imaju tapiju na patriotizam…nekako se desi ,da nam upravo takvi i ogade tu rec…eto ,na primer njeni sefovi ,seseljuga ,vucic,voolin…i slicni…

  6. Zasto uvredljiv naziv Strajkacica. Cemu sve to. Daje neko drugi napisao razpeli bi ga, preterali ste.

    1. Rodna ravnopravnost – muškarac je štrajkač, žena štrajkačica

  7. Ako sam ikada zamišljao kako izgleda nadzornica straže u Aušvicu, van svake sumnje, to je ona.

  8. Kičma nije ideologija ,to je odlika kičmenjaka koju paraziti ne poseduju.

  9. još jedna korisna budala koju će vođa da izgustira i odbaci kada mu više ne bude trebala. zamislite samohranu majku koja ide da štrajkuje glađu a kući …. užas kakva osoba.

    1. Ova strajkacica tj.samohrana majka kako je zali AV,ima 5 funcije i oko 3000eura primanje mesecno,i ja bi nocima sedeo ispred skupstinu,daj da nas vise ne zanosiv.

      1. Preporucila se bot komentarima, onda Twitter, skupština, verovatno je sledece dir.funkcija u nekom javnom drzavnom preduzecu ili ambasadorska pozicija. Vidite da postoji career path, moze se skoro uraditi mini serija „Uspon jednog prosecnog srpskog bota“.

  10. Pa mis’ im sta reci posle svega,moz ovako,moz onako,al cinjenica je da je Sandra bolja ..cka od Obradovica,cik nek neko kaze suprotno…

  11. Kada bi imnao primanja oko 3000 evra, kao „gospodja Božić“, ja bi svakoga dana štrajkovao gladju.

  12. Bravo za gospođu koja je štrajkovala glađu između doručka i ručka. Nema ona pojma šta je štrajk a još manje štrajk glađu. Samo da se slika.

  13. Zanimljivo da aktiviskinje iz SNS počinju i fizički da liče, to je valjda stanje svesti i intelekt,.Izblajkana kosa, komplet pantalone i blejzer, niska štikla.Više ne znaš koje je ko ova gospodža liči na Kisićku,a Kisićka pak na Zorku, valjda je to partiski imiđ da se stvori iluzija da ih ima više.

    1. Imas pravo da sve lice kad imaju istog frizera / AV / koji ih redovno frizira u Skupstini Srbije. Cuo sam da je besplatno.

    2. Ne komentarišite nju kao ženu. Njenih sto funkcija, sto plata i platnih dodataka, to komentarišite. Da li je lepa, ružna, na koga liči, ostavite po strani. Nećemo valjda svi biti kao ovi trenutni vlastodršci?

  14. U vezi doticne ima jos „nesto“ ali nije za javnost ili ne za ovakav ozbiljan i ugledan dnevnik poput lista „DANAS“.

  15. Sta misli o tzv Kosovu ili imaju kolektivno misljenje.Prof.Sevarlic je zato strajkovao a razlog gdje Sandre ne znam.

  16. Ako nekome do sad nije jasno, diploma sa FPN-a nije merilo strucnosti, a definitvno ne i moralnosti jedne osobe. Kada vidite fpn, posebno u stranackoj politicu, uvek pretpostavite najgore, dok se ne uverite u suprotno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.