„Ovakvim izjavama se stvara zapaljiva atmosfera“: Sagovornici Danasa o najnovijem vređanju novinara od strane Šapića i Dodika

Ostavite komentar


  1. Političari su dno dna, ali, ne sviđa mi se da od novinara gradimo svete
    krave kojima je sve dozvoljeno. A neki novinari (čast većini) stvarno sebi
    svašta dopuštaju.

  2. Ne znaju za drugačiji narativ nego ulični. Interesantno je da Mile kaže nekome da je krava. Izgleda da nema ogledalo.

  3. Novinar i treba da radi svoj posao i prenosi istinu.nemora da je ono sto se ne je.i da je njegova istina jer on tako oce

  4. Ama zatvarajte tog idiota iz Laktasa da se vise neprsi gdje god dodje.

  5. NIsta im draze nije nego kada mogu da podele srbe na dobre i lose, pored ovakvih nam okupator nije potreban.

  6. To je bio samo „kreativni bes“ kako bi to dijagnostikovao čuveni nesvršeni psihijatar Slobodan Georgiev, a u slučaju polupisca, polunovinara i čovekoida M.V.

  7. Vredjanjem novinara N1 oni vredjaju i mene, jer ti novinari postavljaju pitanja za koja smatram da su logična i bitna, i na koja veoma želim da čujem odgovor.

  8. Pa oni u toj atmosferi najbolje plivaju. Mir i red su njihovi najveći neprijatelji, vidi se svska šupljina

  9. Postovana Amelija, nisu novinari svete krave, vec NEKI politicari! Oni su sebe uzdigli do bogovskih visina, i pokusavaju da ubede ljude kako im to sto su ukrali vlast, daje SVA prava. Obaveze ne pominju. Zato i komuniciraju samo sa onima koji im postavljaju DOGOVORENA „pitanja“. Pa vas pitam, na koga se odnosi: „A neki novinari (čast većini) stvarno sebi svašta dopuštaju.“ – na one koji rade svoj posao ili one koji ga simuliraju?

  10. To ste vi novinari krivi kad niko ne bi dolazio na njihove konferencije i zvao ih u emisije možda bi barem za nijansu bilo bolje i vodili računa o rečniku

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.