Šarović objavio fotografiju mesta gde je navodno sahranjen Vladimir Cvijan

Ostavite komentar


  1. Eto kuda su sirotog Cvijana odveli pogrešni životni izbori. Izgubio je životni kompas i kroz Dunav dogurao na Lešće.

    1. Kako to da baš „siroti Cvijan“ za tri partije uteruje reket u svega par godina. Kakve je to „moći“ imao siroti Cvijan, pred kojim su drhtali i Cane Subotić i Mišković , Slaviša Purić i ko zna ko sve još. Iza Cvijana očito je stajala neka jaka služba koja se o svemu pitala (čik pogodi koja), koja ga je na kraju i sklonila. Kako god. reketiranjem godinama velikih igrača u svetu kriminala, nije se mogao baviti „siroma Cvijan“. Kako je radio, tako mu Bog pomogo.

  2. Zar neko normalan može da poveruje da bi porodica stavila ovakav tekst na ploču, i to bez prezimena i latinicom. Ovde nešto debelo ne štima. Ili je Cvijan (ako je tu uopšte on) „urnisan“ bez znanja porodice, ili je ovo fingirano kao „dokaz“ smrti. Tajnu zna porodica, koja se ne oglašava. Meni sve ovo liči da je on živ negde u Americi, ili već gde, uz veliku „apanažu za ćutanje“, a da je sve ovo priča pokrivalica. Opet kažem, porodica jedina zna istinu, ali ćuti.

  3. Sve je namešteno tako da se čak i fingirana smrt zataška, da se ne može obaviti ekshumacija i da se čak fingira i grobno mesto, bez navođenja punog imena i prezimena navodnog pokojnika. Zar neko naivan misli da bi tako nešto porodica dozvolila, ako je uopšte pojma imala i o čemu u vezi sa ovim slučajem. Zatražiti podatke od amerilkih vlasti o činjenicama kada je Cvijan ušao u Ameriku i kada je napustio. Moguće je i da su američke službe u ovome učestvovale, braneći položaj našeg hadžije. Definitivno ovde „zvanična verzija“ ne drži vodu, šta god da je u pitanju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.