Savet za strateške politike: Vulin nelegalno došao u posed mejlova Šutanovca i Lalića

Ostavite komentar


  1. Prate sve, nepodobne ministre, direktore, politicke protivnike i to sve rade protivustavno bez sudskog naloga za pracenje.

    1. Šule NVO!? Dakle da nije tragično bilo bi smešno. Lik koji je jedan od najvećih uzroka dolaska presvučene SRS na Vlast pravi NVO.
      Da je ovo normalna zemlja nikada mu više na pamet ne bi palo da se bavi politikom ili „strategijom“.Šule nato đak da se bavi strategijom! Naravno još je jadniji onaj ko prisluškuje novinara Lalića ili Šutanovca.A o julovcu vulinu, ne treba trošiti reči.Samo sliku pogledati….

  2. Šutanovac trba da bude srećan što nije u doživotnom zatvoru. Naneo je neprocenjivu štetu vojsci i državi . Uz Montgomerija je nadgledao uništenje našeg naoružanja. Tačno 409 tenkova svih vrsta i svi ispravni isečeno je i pretopljeno u Američkoj željezari u Sartidu. „Čak i dva tenka T-84 koje smo sakrili u šumi kod Šida pronašli su agenti i isekli“ Pored tenkova uništene su haubice višecevni raketni bacači ( 40) , rakete neva , 1100 strela 2 i na desetine hiljada pešadijskog naoružanja i municije pa topovi 1115 kom. …Mislim da je to pitanje koje se uvek može pokrenuti.

  3. A ti ćeš Šule ipak na izbore, koje takvi organizuju! Šta sad glumiš naivčinu! Daleko i tebi lepa kuća!

  4. Upleo si se do guše. Meni je jasno da je Šutanovac odigrao zajedno sa Vulinom. Ali eto neko nije proverio da li je naručeni članak objavljen ili nije.

  5. Šta je to „mejlovi“? Pišite na razumljivom srpskom ako želite širu čitalačku publiku!

    1. Čitalačka publika je davno napustila ove prostore i otišla u beli svet. Ostali smo mi i botovi.

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 6

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.