Savić: Za čuvanje Vučića "kobre" nisu najstručnije

* Ni u jednoj ozbiljnoj državi se o pitanju bezbednosti predsednika ne raspravlja po tabloidima i društvenim mrežama. To može da bude jako opasno, jer se stvara atmosfera u kojoj je poruka jasna - predsednik nije bezbedan, kaže naš sagovornik povodom najnovijeg incidenta sa upadanjem "bentlija" u predsedničku kolonu
Bivši direktor BIA smatra da čitav niz incidenata dovodi u pitanje profesionalnu obučenost onih koji štite sadašnjeg predsednika

Ostavite komentar


  1. Ako postoji i trunka ljudskosti u njemu od nje ga nece spasiti ni cobre ni zvecarke.Ali kako za sada stoje stvari njemu nedostaje i ta truncica.

  2. Autor je u pravu, ne treba ovo razvlaciti po tabloidima i drustvenim mrezama. Samo ni u jednoj drzavi necete naci Predsednika ,da stalno paradira na tv-u, gde se smenjuju "parovi", zadruge", pa malo malo neki intervju sa "poznatim facama"

  3. Logičan zaključak, da "Kobre" nisu stručne ne bi ih predsednik izabrao da brinu o njegovoj bezbednosti.

  4. Ne verujem baš u priču o atentatu, mada kod nas atentati nisu retka pojava. Mihailo Obrenović, Aleksandar Karađorđević, Aleksandar, Draga Obrenović i Zoran Đinđić su stradali u atentatima.
    Tito je navodno izbegao 50 atentata, a Milošević oko 20, a Milan Obrenović samo dva.

  5. Izgleda da je Milomir Marić najstručnij jer kod njega se u emisi "Ćirilica",redovno iživljava kao i juče, punih 2 sata!

  6. U pitanju je patologija ličnosti, za šta psihologija veli: "Takva ličnost je u mučnoj potrazi za harmonijom koju nikada ne poseduje. Iako niko ne želi da živi u neskladu sa okolinom, ponekada se radi o tome da kritike samo bude već postojeći osećaj manje vrednosti kod osobe koje nemaju dovoljno samopouzdanja i samopoštovanja." Očigledno to dokazuje njegova poreba za pokazivanjem i dokazivanjem. A kada toga nema oseti strah, zašta traži makar sažaljenje.

  7. Ne treba zaboraviti da je MUP obezbedjivao pokojnog Djindjica, a da je on ubijen na jedinom mestu gde ga je bilo lako 100% zastititi, jer je celo okruzenje 100% pod kontrolom obezbedjenja. Kada sticeno lice putuje i posecuje razlicite dogadjaje, tu je okruzenje takvo kakvo je, pa se ne moze mnogo uticati na konfiguraciju terena i objekata.

    Nemojte samo da se MUP javlja

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.