Savo Manojlović: Najekstremniji vid nezadovoljstva dok ne budu vraćeni nazad zakoni

Ostavite komentar


  1. Zašto niko ne pozove profesore sa Rudarsko-Geološkof fakulteta? Zar oni nisu najrelevantniji na temu Rio Tinto. Možda se plaše?

  2. Šta znači „najekstremniji“? Pa šta reći reći kad se ljudi pozivaju na protest rečima – srećan ti protest Srbijo! Gde to u svetu sme da se blokira put ili most? Ograničavate osnovnu ljudsku slobodu – slobodu kretanja. Dabogda se Đilas vratio na vlast, sve ovo stavio u svoj džep i nestao kao što je i zamislio. A nečija će deca gladovati. Kako vas kije sramota?

  3. Danas se na svim ekoloskim protestima koji se desavaju u Srbiji, na prvim linijama nalazi mladost i sama se uverila. ovo je skup buducnosti svih nas. Srecno gospodine Manojlovicu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.