Sead Redžović: Koncert Aleksandre Prijović neprimeren kraju Ramazana 1Foto: spp

Koncert Aleksandre Prijović, koji je, u Novom Pazaru, organizovan povodom Dana grada, nije bio primeren kraju muslimanskog meseca posta Ramazana.

Ocenio je, na današnjoj konferenciji za novinare, Sead Redžović, šef odborničke grupe Stranke pravde i pomirenja (SPP) u gradskom parlamentu.

Rekao je, da novac koji je potrošen za taj muzički događaj, trebalo usmeriti na važnije aktivnosti.

– Koncert nije imao elemente kulturno-umetničkog sadržaja, već nekakvog folklora koji nije primeren datom trenutku.Ono što su bili, u ovim svečanim danima jesu, sigurnost i bezbednost dece na ulicama i školama, sigurno zaposlenje, otvaranje stomatološke ambulante za decu sa posebnim potrebama, pomoć Centru u kojem borave deca ometena u razvoju i lečenje dece sa retkim bolestima – naglasio je Redžović.

Lokalnoj samoupravi zamerio je što je “odbila da saopšti cenu koncerta” i time pokazala svoju netransparentnost, koja je izostala i kada je donieta odluka o dodeli plaketa i povelja, jer, kako je Redžović objasnio “i naša đelja je bila da damo sugestije i predloge”.

Skupština grada je, na svom svečanom zasedanju, jednoglasno donela odluku o dodeli najviših gradskih priznanja pojedincima.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari