Sekta sveta

Ostavite komentar


    1. Nije nikakvo laprdanje. U moje vrijeme imalo se malo obzira i vaspitanja prema pametnim intelektualcima koji znaju šta da kažu. Spc je svetosavska sekta koja rovari van Srbije i u CG,Mak,BH, Hrvatskoj. U CG je trajala zgubidansko litijanje mjesecima. Čuvali su svetinje. Na kraju izbora se vidjelo da su to bile politički mitinzi- i pobiedio je ajatolah Amfilohije od Srbistana. Spc je određivalo ko će biti na koje mjesto premijera, Skupštine,
      i sve je počinjalo sa tuđom himnom, crnogorsku ne priznaju. Iz dosade pale i cg zastave- deca se igraju. I kad se javi Bora Ćosić za vas je laprdanje. Kad ste spaljivali knjige slavnog Konstantinovića , i još mnogo slavnih, koje smo mi u CG cijenili i tada i danas. Vi ih odbacujete- laprdaju.

    2. Poštovani urednici Danasa,
      krajnje je vreme da se ugledate na „The Huffington Post“ i uvedete neophodna ograničenja za komentarisanje. Poštedite nas ovakvih invektiva na račun Bore Ćosića (u ovom slučaju) i drugih autora. Pun je internet mesta na kome se zlovolja (da upotrebim najblaži izraz) razliva bezobalno, neka se Danas odmakne.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.