Senat UB o doktoratu Siniše Malog

Ostavite komentar


  1. Ne moze Teodoricev zahtev biti osnova za nepromovisanje u doktora Sinise Malog. Posebno to ne moze biti za rekyora Bumbasirevica, jer je on akademik SANU, isto kao i Tedorovic. On je vuse za Vucicevu istinu i istinu koju plasiraju nesrecnici sa FON.

  2. Ovo je veliki test za Univerzitet u Beogradu. Nisam iz struke ali pri letimicnom citanju teze Malog vidi se da su delovi prepisivani. U ovoj drzavi politicar moze da ubije nekog i da ne ide u zatvor, a kamoli da doktorira bez radova.

  3. Koliko je samo ovaj naneo stete gradjanima Beograda , doci ce dan kada ce on za stetu nanetu gradjanima Beograda odgovarati ..!!

  4. FON je izgubio svaki kredibilitet posto je njihova komisija potvridila doktorat Sinisi. Ako to uradi sutra i rektorat onda ce ceo beogradski univerzitet izgubiti kredibilitet, a sad doktorat, odnosno titual doktora nauka ce potpuno devlavirati. Veliki test za rektorat. Ili ce se jednom za svagda stati na put plagijatorima, narocito onima iz politickih struktura ili vise doktore nauka, profesore, rektore vise niko nece uzimati za ozbiljno posto ce vaziti da su doktorati vredni koliko i plagijati.

  5. Čovek je doktorirao na gradilištu u Bugarskoj:22 stana u vlasništvu!

  6. Mogu se kupiti vile, jahte, status, funkcije, diplome, doktorati, ma sve, osim pameti, znanja i obrazovanja. E; to na njihovu veeeliku žalost, ne može. Slučaj SM nije usamljen, ima toga vazda, ali je od neprocenjive važnosti da se na tom mestu pokaže kredibilitet BU.

  7. Mozda ovo sa olagijatom i moze da se sredi. Moze ponovo da napise ispravan doktorat. Ali to je na kraju njegova licna steta. Sta ce biti sa stetom zvanom Beograd ba vodi. Kako ce to zlodelo arhitekture da se ispravi. Beograd je imao divne gradonacelnike koji su cinili dobro gradu i kao takvi zapamceni. Po cemu ce ovaj da se pamti. Po bahatosti !

  8. FON inace sluzi samo pranje diploma tkz privatnih univerziteta , kupis diplomu na Megatrendu i upises master na FON-u. Sto je nemoguce uraditi na drzavnom Ekonomskom ili Pravnom fakultetu

  9. ZA INAT, SADA ĆE TAJ G. MALI, DA ZAVRŠI I "VOJNE NAUKE" I DA DOKAŽE SVOJE KVALITETE, AKO NE U TEHNICI, ONO U VOĐENJU VOJSKE!!!
    BLAGO NAMA!!!
    Pozdrav iz Banata!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.