Sedmi dan potrage za devojčicom iz Bora: Bečka policija istakla da je izgubljeno dosta vremena, članovi porodice davaće izjave u policiji

Ostavite komentar


  1. Javnost je uznemirina,potresena!Neka policija resava, slucaj!Svi imaju svoju verziju, treba ipak slusati profesionalce i sto manje dezinformacija!

  2. Bože milostivi, smiluj se i pomozi čedu malenom i nesrećnim roditeljima. Od prvog momenta kada sam čula, u šoku sam i užasno brinem. Prebiram po glavi kao i drugi. Svakakve misle, možda i totalno besmislene i glupe, mi padaju na pamet…da li je mogla neka ptica grabljivica…

  3. Snimis sumnjive zene sa detetom za koje misliš da je nestala devojčica i umesto da pozoves policaj ti vrsis ispitivanje.
    Plus salje obaveštenje srpskoj policiji posle x sati umesto austrijskoj odmah.
    Smešno.
    A ovi nasi objavili snimak i a sva usta drobe po televizijama.
    Taman da upozore one dve žene.
    Nadam se da je dete živo i zdravo,ali ovo sto rade u istrazi je stvarno bezveze.

  4. Ово је само још једна од Вучићевих неукусних шала за одвраћање пажње од криминала и лоповлука. После јучерашњег НЛО у реону Ваљева и мигова 29, само чекам када ће се појавити ванземаљци. Вероватно на дан следећих беградских избора.

  5. Mene interesuje dali lete jos uvek helikopteri posto vec postaje jasno da cak i nasa smotana policija bi za ovo vreme utvdila da trazeno dete nije tu

  6. Da dete sa snimka nije naša devojčica
    te žene bi se već javile policiji u Beču da demantuju,
    da ih više ne jure.
    Ima nade.

  7. Nisu izgubili vreme slučajno. Pa i narod shvata da su uporno tražili na jednom mestu. A psi nisu našli ništa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.