Sestre Paljevac iz Nove Varoši dočekale predsednika Srbije: Bile samo kamičak u cipeli koji žulja

Dve žene su na skupu nosile transparente „Rio Tinto, marš iz Srbije“ i „28% više Nove Varoši nije za piće i sadrži fekalije"

Ostavite komentar


  1. Bravo za mlade dame, neka vidi AV da ga se gradjani ne plaše, a to mu najviše smeta. Izborite se za svoja prava, samo hrabro napred.

  2. Evo, ja ću na narednim protestima da dodjem sa transparentom „Želim Rio Tinto u Srbiji“. Nadam se da će demonstranti imati razumevanje za suprotno mišljenje.

  3. Hvala hrabrim sestrama Paljevac. Vaše naizgled malo je veoma veliko za ljude u malim sredinama! Budi im nadu da ima svetlosti na kraju tunela i da nisu sami u protestu protiv ovog cirkusa od vlasti. Veliko hvala i bravo!

  4. Bravo, mlade devojcice, budite hrabre i dalje 80%ljudu u Srbiji isto misle kao i vi. Samo glavu gore. Na mladima Svet ostaje.

  5. Pročitah članak o Portfiliju i članak o sestrama Paljevac u istim novinama. Dva sveta udaljeni kao nebo i zemlja. Šta reći, e moj Portfilije do čega si stigao, bravo sestre Paljevac zavidim vam na hrabrosti i mudrosti!

  6. Hrabre sestre treba odlikovati medaljom i staviti na listu za narodne poslanice. Dosta nan je u skupstini kilavih Radovana.

  7. Ima li obraza Slobodan Golubovic da proseta carsijom ili je obraz potpuno izgubio, a ukaljao ga je do sada vise puta.

  8. BRAVO DEVOJKE!!! Bas ste me oraspolozile. Bude gradjani,i u malim sredinama. Samo napred!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.