Šetanje bez povoca i korpice za njušku: Koliko iznose kazne za nesavesne vlasnike pasa?

Ostavite komentar


  1. Ko ce da pise kazne roditeljima koji imaju maloletnu decu koja se sluze petardama, vatrometima i ostalim pirotehnickim zezancijama?

  2. Gospodine Autore! Naucite sta je odgovorno novinarstvo i prestanite da stvari vadite iz konteksta! Da ste do kraja procitali Odluku na koju se pozivate u svom tekstu, videli bi da je u Beogradu dozvoljeno setanje pasa bez povodca, na javnoj povrsini u odredjenim terminima, a da se korpe moraju stavljati samo opasnim psima. Vlasnici pasa koji su odgovorni ispastaju zbog “savesnih” gradjana koji citaju vase tekstove i misle da su istiniti!

  3. U ovoj zemlji psi imaju veća prava od ljudi. Davno sam to shvatio! Zakon je na njihovoj strani! Bogu hvala uspeo sam da se odselim…sada samo putem štampe vidim koliko je Srbija zaostala i po ovom a i po mnogim drugim pitanjima. Problem su ljudi!

Ostavite komentar


Društvo

Sergej Trifunović: Srpska politika je blato (VIDEO) 10

Sergej Trifunović: Srpska politika je blato (VIDEO)

"Srpska politika je blato. Što je prostija, što je primitivnija, više efekta pravi i ostavlja gore posledice", izjavio je u emisiji "360 stepeni" glumac Sergej Trifunović. Na pitanje šta se svaki put desi opoziciji da dođe na kraju do podele, Trifunović kaže - sujeta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.